Bildet viser tre blide kollegaer, Hilde Pettersen, Ingrid Thunem og Stine Harila. De er inne på det nye kontoret, Hilde former hendene til et hjerte og Stine slår ut med armene.

Full fres i Tromsø

– Nå er vi endelig på plass i nye lokaler midt i byen, forteller Stine Harila, som er vår nye avdelingsleder for Troms og Finnmark. Sammen med sine kollegaer er det allerede full fres med å gjøre landsdelen kjent med BPA fra Medvind Assistanse.

Sofie Paulsen sitter i rullestol og en assistent pakker ut en ny pc på skrivebordet.

– Her sitter vi ikke mye stille, ler Stine Harila. Hun har akkurat begynt som avdelingsleder, men har allerede jobbet med BPA i flere år. – Sammen med mine dyktige medarbeidere turnerer vi rundt i landsdelen, som består av 39 kommuner. Gleden er stor over å treffe både nye og gamle arbeidsledere. Vi jobber også politisk for å fremme BPA ute i kommunene. 

Det nye avdelingskontoret ligger i Fredrik Langes gate 14 i Tromsø sentrum. Her i flunkende nye lokaler treffer vi også BPA-koordinator Hilde Pettersen, spesialrådgiver Ingrid Thunem og BPA-konsulent Sofie Paulsen. Og i Vadsø jobber BPA-konsulent Christi Rosland Andreassen.

– Vi forholder oss selvfølgelig til alle koronarestriksjoner, og i tråd med alle regler er vi «storklar» til å servere kaffe og gode løsninger for deg som trenger BPA, sier Stine. – Vi har god plass som er tilrettelagt, og vi har også et nomadekontor, hvis du skulle trenge en kontorplass for en kortere periode. 

Vil du snakke med noen ved Tromsøkontoret, finner du kontaktinformasjon her: