Åpne meny

ÅPNE MENY

  • Medvind Assistanse

Åpner kontor i Ålesund


Oversiktbilde av Ålesund

1. oktober er Medvind Assistanse etablert på Sunnmøre. Thomas Rønnestad har valgt å gå fra jobben som serviceleder hos Toyota, til å bli vår nye avdelingsleder. - Jeg går inn i jobben med åpent sinn og god motivasjon til å gønne på, sier han.


Thomas har med seg en allsidig bakgrunn inn i jobben, for han kan mer enn ledererfaringen innen bilfaget skulle tilsi.


- Jeg har holdt på med BPA i noen år, og min erfaring kommer fra å være arbeidsleder i BPA-ordningen til min sønn. Selv om dette blir noe nytt, har jeg med meg et perspektiv som kundene vil dra fordel av.Bilde av Thomas


  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

Medvind Assistanse AS

Organisasjonsnummer: 924 481 358

Falkenborgvegen 9,

7044 Trondheim

+47 98 90 90 30

Medvind Assistanse er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø.

Medvind Assistanse AS er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø.