top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeMedvind Assistanse

Full fres i Tromsø


På jobb i de nye lokalene

– Nå er vi endelig på plass i nye lokaler midt i byen, forteller Stine Harila, som er vår nye avdelingsleder for Troms og Finnmark. Sammen med sine kollegaer er det allerede full fres med å gjøre landsdelen kjent med BPA fra Medvind Assistanse.Pakker ut i de nye lokalene

– Her sitter vi ikke mye stille, ler Stine Harila. Hun har akkurat begynt som avdelingsleder, men har allerede jobbet med BPA i flere år. – Sammen med mine dyktige medarbeidere turnerer vi rundt i landsdelen, som består av 39 kommuner. Gleden er stor over å treffe både nye og gamle arbeidsledere. Vi jobber også politisk for å fremme BPA ute i kommunene.Det nye avdelingskontoret ligger i Fredrik Langes gate 14 i Tromsø sentrum. Her i flunkende nye lokaler treffer vi også BPA-koordinator Hilde Pettersen, spesialrådgiver Ingrid Thunem og BPA-konsulent Sofie Paulsen. Og i Vadsø jobber BPA-konsulent Christi Rosland Andreassen.

– Vi forholder oss selvfølgelig til alle koronarestriksjoner, og i tråd med alle regler er vi «storklar» til å servere kaffe og gode løsninger for deg som trenger BPA, sier Stine.


– Vi har god plass som er tilrettelagt, og vi har også et nomadekontor, hvis du skulle trenge en kontorplass for en kortere periode.


Comments


bottom of page