top of page

ÅPNE MENY

Vi ønsker Tobias, Kenneth, Silja og Tina velkommen til oss!

I mars er vi så heldige at hele fire nye personer har startet hos oss. Med det så styrker Medvind Assistanse seg ytterligere for å nå målet om å bli Norges beste BPA-leverandør!


Bilde av de fire som ble ansatt hos oss i mars. Fra venstre, Tobias Mitterschifftaler, Kenneth Bendiksen, Silja Josteinsdottir og Tina Langaas
F.v. Tobias, Kenneth, Silja og Tina


Tobias Mitterschifftaler har flere år med driftserfaring fra BPA-bransjen, og er selv arbeidsleder i egen ordning. Opprinnelig kommer han fra Lofoten, men studiene førte han til Trondheim. Derfra var veien kort over til BPA-bransjen, hvor han i flere år har jobbet med drift av ordninger i hele Norge. Fra 1. mars har han vært det nyeste tilskuddet på kontoret i Trondheim. Tobias er ansatt som BPA-koordinator i Region Midt, og hans omfattende erfaring og vinnende personlighet har gjort han til en naturlig del av vårt kollegiale felleskap.  

 

Kenneth Bendiksen er det nyeste tilskuddet i Region Nord. Han har et stort engasjement for likestilling og funksjonsvariertes rettigheter. Som vedtakseier selv vet han godt hvor stor betydning BPA har for livskvaliteten. Derav er han en forkjemper for at alle som har rett på BPA, skal få dette. I tillegg brenner Kenneth for idrett og idrettsglede for alle. Som ungdom startet han med biljard og utviklet seg fort til å bli en av landets beste biljardspillere. Han har spilt på landslaget og har biljardtoppen verden rundt. Vi utrolig glad og ikke minst stolt over å ha fått Kenneth som kollega og ressurs. 


Silja Josteinsdottir er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage i mange år. Nå ønsker hun å prøve seg på noe nytt, nemlig som BPA-koordinator for Avdeling Oslo og omegn. Silja har god erfaring med å jobbe tett med mennesker, både store og små, i ulike livssituasjoner.

Ellers er hun opprinnelig fra Island, og bor nå midt i hjertet av Oslo sammen med sin lille familie. På fritiden praktiserer hun yoga og kan i perioder finne fram strikketøyet. I tillegg elsker hun å sove ute i hengekøya si, gå turer på fjellet og nyte vår fine natur.


Tina Langaas skal jobbe med besvarelse av anbud. Hun kommer til å sitte på Oslo-kontoret på Skøyen. Tina har de siste årene jobbet med Velferdsteknologi, som kundeansvarlig i Tellu. Før dette har hun jobbet i Bærum kommune med kontraktsoppfølging av kommunens tjenestekjøp innenfor velferdsektoren. Tina bor i Asker, med samboer og to barn på 7 og 9 år + en katt.  Som familier drar de på hytta, til fjells så ofte de kan, der ski, sykkel og tur er i fokus. Velkommen til Medvind-familien! Vi gleder oss til å jobbe med dere!


Comments


bottom of page