top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeMedvind Assistanse

Vi er synlige på CP-konferansen 21-22. mars!

CP-konferansen er den største fagkonferansen om cerebral parese (CP) i Norge. Medvind Assistanse er selvfølgelig til stede med egen stand og tilgjengelig for deg som ønsker å slå av en prat. Vi er også på fagkonferansen for faglig påfyll om personer med CP i et livsløpsperspektiv. Vi ønsker å styrke vår livsløpsgaranti, og derfor er denne konferansen definitivt riktig sted å være.Som leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) erkjenner vi at livet ikke er statisk. Behovene endres i takt med alder, livssituasjon og helse. Vår livsløpsgaranti handler om at vi kan følge våre assistansemottakere på denne reisen.


Guri Anne Nesdal Egge og Lene Cecilie Brurås er begge spesialrådgivere i Medvind Assistanse og representanter under CP-konferansen. De har med seg avdelingsleder på Innlandet, Anders Nupen, og markedskoordinator i Sør-Øst, Shaqir Rexhaj.

Guri Anne har selv CP og lang erfaring som arbeidsleder i egen BPA-ordning. Som barn brukte hun også BPA. Nå er hun mor til 19 år gamle Jenny. Guri Anne bruker sin erfaring som mor med BPA til dialog, diskusjon og erfaringsutveksling med andre i lignende situasjon.

Lene Cecilie Brurås har en sønn med CP og BPA. Lene er arbeidsleder i sønnens BPA-ordning. – Even er 11 år gammel, og kan leke med de andre barna på skolen, fordi han har BPA. BPA har også gitt oss mer tid til å pleie eget forhold. Nå som vi har mer tid til oss selv, har vi også mer overskudd til å være foreldre, sier Lene.


Vi er synlige på stand og slår gjerne av en prat med alle som kommer innom. Det er også mulig å booke et møte med oss, ved å sende en e-post til Lene på lcb@medvindassistanse.no.


Vi sees på CP-konferansen!

Comentários


bottom of page