top of page
Åpne meny

ÅPNE MENY

Om Medvind Assistanse
Medvind assistanse logo og gafikk

Påmelding

Meldingen er sendt!

Hvem vil du snakke med? Kryss av.

Påmelding til Spørretime

Det er 24 tilgjengelige "slots" fordelt mellom Ola, Ingrid og Torstein. For å organisere er vi avhengig av at de som vil delta fyller ut skjemaet under og informerer oss om hvilket av de tilgjengelige tidspunktene de ønsker (se tabell). Det er første mann til møllen.

Bekreftelse vil bli sendt ut fortløpende etterhvert som vi mottar skjemaer. Innsendt skjema garanterer ikke plass. En egen e-post blir sendt ut når tidspunkt er bekreftet, og vi kan ønske deg velkommen til spørretime! 

Vennligst fyll ut informasjonen under slik at vi kan kontakte deg på enklest mulig måte. 

Å delta på spørretimen skal være lavterskel.

Er du ny i «hemmaverden», eller har du snublet over noe du ikke kan? Lurer du på hvordan du best kan tilpasse boligen din? Vurderer du å søke om BPA? Lurer du på hvilke fiskestenger om er enklest for deg å bruke? Eller, hvilket flyselskap som tar de største rullestolene? Uansett hva enn du lurer på, så vil Medvinds tre musketerer kunne hjelpe deg i ferden mot et svar! Nå har du anledningen til å forsøke å målbinde både Ingrid, Ola og Torstein!

Arrangementet finner sted på Norges Handikapforbund sine lokaler i Oslo, og vi ber deltakere møte 15 minutter før avtalt tidspunkt. Samtalene vil foregå på tomannshånd, og det er satt av 30 minutter per samtale. 

Vil du vite mer om Ola, Torstein og Ingrid? Vi har bedt de skrive en kort tekst om seg selv og hvilke områder de har kunnskap og erfaring på. Og husk, de har taushetsplikt! 

Torstein

Mitt navn er Torstein Lerhol. Jeg er bygdegutt fra Vang i Valdres med døgnkontinuerlig BPA. Jeg er og avdelingsleder i Medvind Assistanse region øst. Om du vil prate med meg så kan jeg hjelpe deg med alt av spørsmål om BPA, BPA i studier, BPA i jobb (funksjonsassistanse) og mye mye mer.

Ola

Mitt navn er Ola, jeg er sunnmøring, så beskjedenhet er ikke min greie. Jeg KAN nesten alt om Husbanken, NAV, BPA, hjelpemiddler, seksualitet, finansieringsløsninger for kommuner, politikk og organisasjonsliv. Om du har problemer eller utfordringer i ditt liv som berører disse feltene, så vil jeg være av nytte for deg. 

Ingrid

Mitt navn er Ingrid Thunem. Jeg er spesialpedagog med master i seksuelle overgrep. Jeg har kunnskap om en rekke områder og er særlig god på LGBTQIA+, Familieliv og barn med funksjonsvariasjoner, skole/utdanning, utviklingsforstyrrelse, tvang og makt, reising, komplekse medisinske behov og hjelpemidler. Kom med problemstillingen din så løser vi den sammen gjennom dialog og samarbeid. 

Her finner du oss

bottom of page