top of page

ÅPNE MENY

Ønsker du 59% stilling med variert arbeid, mye latter og gode samtaler?

For å kunne leve det aktive og naturnære livet som jeg ønsker er jeg avhengig av assistanse. Så derfor søker jeg etter deg som ønsker en variert arbeidshverdag. Kroppen min skranter litt da jeg har en medfødt muskelsykdom, hodet og pågangsmotet er det derimot ingenting i veien med. Jeg er tøff, engasjert, lattermild og sosial. Jeg har rukket å bikke 30, men er ungdommelig til sinns. Som BPA hjelper du til med dagliglivets praktiske gjøremål, både i og utenfor hjemmet. 


Arbeidsdagene er varierte og fylt med mye latter og gode samtaler. Du vil jobbe i en inkluderende og varm familie hvor du blir tatt godt i mot, møte på hyggelige bygdefolk og søte, snille katter. Det er en meningsfull jobb som gir mye glede og tilhørighet. Dagene består både av rutiner og rom for impulsive aktiviteter. Noen dager er det fult tempo med sosiale aktiviteter, shopping, turer eller hva enn hverdagen bringer. Andre dager er rolige og avslappende foran tv-en.


Som assistent bistår du meg slik at jeg kan leve det livet jeg ønsker. Jeg trenger hjelp store deler av døgnet til alt mulig. Dette kan være alt fra kaffekoking til maling av vegger. Du vil få god opplæring og ingenting krever særlig kompetanse eller erfaring. Det viktigste for meg er at vi går overens og at du er service-innstilt.


Jeg søker eventyrlystne assistenter som kan tenne bål og har litt humor. Du må ha førerkort klasse B, ikke være allergisk mot katt eller røyk. Du må også kunne vise politiattest uten sprell.


Turnus legger opp til intensive arbeidsperioder der du kan disponere kostnadsfri, privat tjenestebolig i Langfjorden i pausen og etter mellom vaktene. Langfjorden er et fantastisk sted i vekst med egen butikk. Du finner turområder, skiløyper, hundekjørings miljø og scootermiljø rett utenfor døra.


Det er ledig 2 stillinger i 59% med jobb hver 4. uke (aftenvakt mandag til dagvakt torsdag) samt hver 4. helg, med mulighet for å ta ekstra vakter om ønskelig og 2 stillinger som tilkallingsvikar.Kvinner oppfordres til å søke.Høy konkurransedyktig lønn etter gjeldende tariff. Tillegg for helg, kveld og helligdager.Høres dette ut som din drømme jobb? Send av gårde en søknad til hpe@medvindassistanse.no 


MERK søknaden med 9011 i emnefeltet.


Blant høye, vakre fjell finner du Langfjorden.Det er mange som mener at dette er stedet der ingen skulle tru at nokon i rullestol kunne bu, men det er her jeg trives aller best.

Medvind Assistanse AS Avd Troms og Finnmark

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

hpe@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Alta

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

59%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Hilde Pettersen

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

-

hpe@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Troms og Finnmark

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page