top of page

ÅPNE MENY

100% stilling som superassistent i gullturnus

Livet mitt er fullt av møter, venner, jobb og opplevelser. 


Jeg elsker å reise og prøver å være mest mulig aktiv, enten det er ski, svømming, dansing eller rullestolracing. Mine superassistenter gjør det mulig for meg å reise, jobbe og ta en doktorgrad. Jeg er engasjert i politikk og er med i flere organisasjoner som arbeider for å bedre funksjonshemmedes levekår både i Norge og internasjonalt. Jeg er også med i skeive organisasjoner og elsker Pride.


Med andre ord er livet mitt fullt kjør. Hodet mitt fungerer nok over gjennomsnittet bortsett fra min tvilsome musikksmak (les: Ringnes Ronny og Balenciaga på repeat). Det som derimot ikke fungerer så bra er kroppen min. Den takker sakte for seg, muskel for muskel. Jeg er delvis robot og har en maskin som tar seg av pustingen. Det vil si at det er endel medisinske oppgaver i hverdagen. Det kan være litt blålys stemning noen ganger. Men med god opplæring og alt det medisinske utstyret er det ingen sak. Vi tuller ofte med at vi har med oss et lite lokalsykehus. Fortvil ikke du trenger ingen helse erfaring, vi lærer deg alt. Det viktigste er at du er rask, tar instruksjoner og er nøye. Min erfaring er at de beste assistentene er de som ikke har peiling når de begynner, men har lyst å lære.


Jeg trenger selvstendige og handlekraftige assistenter som er med på mitt liv på mine vilkår. Som BPA assistent bistår du med å gjøre de tingene jeg ikke klarer selv eller ikke burde gjøre selv. Du gjør mitt aktive liv mulig.


Hverdagen min er uforutsigbar. Jeg trenger assistanse til alt jeg gjør hele døgnet. Du arbeider både alene og sammen med andre assistenter. Du trenger ingen kompetanse da alt kan læres. Det viktigste er at du kan kommunisere med meg og klarer å sjonglere flere oppgaver samtidig. Det er en fordel om du er god på holde deg i bakgrunnen og være flue på veggen når det trengs.


Du må tilfredsstille følgende krav

  • parfyme- og røykfri

  • Lappen klasse B

  • Plettfri vandelsattest

  • Glad i en utfordring

  • Snakke norsk, norsk tegnspråk eller Skandinavisk (English is okey for Nights)


Jeg har ledig et 3, 100% stillinger i gullturnus. Jeg har per i dag 6 faste i 100% vi legger nå turnusen om fra vanlig 3 delt til det vil kaller gullturnus. Med gullturnus jobber du 1 uker med meg og har 2 uker fri. I arbeidsukene jobber du 12 timers vakter dag eller natt etter avtale. Arbeidsted er enten i min bolig i Tromsø eller der jeg til en hver tid befinner meg. Du må dekke egen bolig i Tromsø men får dekt opphold om vi er andre steder.


Alle kjønn er velkommen til å søke, transpersoner og ikke-binære oppfordres til å søke.


Om du tror dette er din greie send en søknad til Ith@medvindassistanse.no


Merk søknaden med <<gullturnus>>

Søknader behandles fortløpende, oppstart 01.09.22, med mulighet for oppstart tidligere ved behov men da i 3 delt turnus.

Mine assistenter sier ofte at å jobbe for meg er verdens rareste, men også fineste jobb. Jeg lever et liv fjernt fra rutiner der noen dager er like mens andre dager skjer det 1000 ting.

Medvind Assistanse AS Avd Troms og Finnmark

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

ith@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Tromsø

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

100%

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

3

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Ingrid Thunem

Stillingstittel:

Arbeidsleder

Telefon:

-

ith@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Troms og Finnmark

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page