top of page

ÅPNE MENY

BPA-assistent søkes til en aktiv og allsidig 25-åring!

Bli med på mitt eventyr! Jeg er en 25 år gammel mann som søker etter aktive og pålitelige assistenter for å bistå meg i min spennende hverdag. Som rullestolrugbyspiller og konsert- og reiseentusiast trenger jeg en assistent som kan hjelpe meg med praktiske oppgaver, slik at jeg kan leve livet mitt til det fulle.


Hos meg vil du aldri kjede deg! Som min assistent vil du bli med meg på alt fra konserter og reiser til rolige kvelder hjemme med matlaging og husarbeid. Du vil ha muligheten til å oppleve nye steder og situasjoner, og få en meningsfull jobb som gir deg erfaring og utfordringer.


For å være den rette assistenten for meg, må du være trygg på deg selv, ha evnen til å planlegge, være presis, fleksibel og flink til å kommunisere og samarbeide. Du er nødt til å ha førerkort. Det kan være en fordel om du også disponerer egen bil, men dette er ikke et krav.Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, rask og effektiv oppstart for aktuelle kandidater og en fast kontaktperson hos Medvind assistanse. Vi ser alltid etter en god match mellom arbeidsleder og assistent, og personlig egnethet vektlegges. Stillingen er i utgangspunktet et vikariat i 80%, men vi kan gjøre individuelle tilpasninger.


Hvis du vil være med på mitt eventyr og ha en meningsfull jobb som assistent, så send søknaden din nå og merk den med 7051. Vi fremsetter krav om plettfri vandel, og politiattest må søkes før eventuell oppstart. Vi ser frem til å høre fra deg!


Jeg søker en ung og allsidig assistent til å bistå meg i min spennende hverdag!

Medvind Assistanse As Avd Trøndelag

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

fsl@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt Personlig assistent)

Sted:

Skaun

Ansettelsesform:

Prosent:

80%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Arbeidstid:

Arb.tidsordning:

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Fredrik Stensen Lier

Stillingstittel:

Ass avdelingsleder

Telefon:

fsl@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Trøndelag

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page