top of page

ÅPNE MENY

BPA Trondheim/Orkanger søkes

Jeg søker etter en BPA.

·      1 stilling 75 % - 100% våken natt

·      Flere stillinger som tilkallingsassistent


HVA ER BPA:

BPA står for brukerstyrt personlig assistanse og er et viktig verktøy for at jeg skal kunne leve det livet jeg ønsker. Jeg trenger assistanse for å kunne leve et aktivt, selvstendig liv. BPA er det viktigste verktøyet for likestilling og frihet. Du vil derfor være en sterk bidragsyter for funksjonshemmedes likestilling.


HVA JOBBEN BESTÅR I:

Kort og godt være mine armer og bein – ikke min hjerne. Alltid være tilgjengelig. Personlig stell. Du vil få grundig opplæring.


KAN DETTE VÆRE DEG?

Du må ha førerkort. Jeg har en Caravelle selv, men du må kjøre.

Være åpen og tilpasser deg min hverdag slik at jeg kan leve det livet jeg ønsker. Du må også kunne tilpasse deg ulike situasjoner, være pålitelig. En viss dose sosiale antenner er også et pluss. Du utviser forståelse for at jobben krever at du er ydmyk, du skal tross alt være en forlengelse av meg. Du må ha evnen til å bistå ved behov, og trekke deg litt tilbake når situasjonen tilsier det. Du ser på reiser (selvsagt etter avtale) som en opplevelse. 


Stiller ingen krav til utdanning da personlig egnethet er det viktigste.


HVEM ER JEG:

Jeg er en 22 år mannlig gammel informatikk-student, som har leilighet i Trondheim ved NTNU. Har også en leilighet i Orkland, hos mine foreldre. Trenger nå å ansette våken nattvakt i 75 % - 100% stilling i min BPA-ordning, og kanskje er dette noe for akkurat DEG.


Jeg bruker el-rullestol. Er sosial og utadvendt, og veldig avhengig av å få min dose "sosialt samvær" dekket. Samfunnsengasjert – åpen og søkende politisk. Veldig opptatt av å bli respektert som et selvstendig individ (ikke å bli sett på som en grønnsak).


Humor – tørr med en snert av galgen. Jeg liker å dra på kino, hvor sjangrene science-fiction og fantasy er favorittene. Konserter/show hvis det er noe jeg liker. Jeg er også hyper-interessert i data og gaming.

Jeg studerer mitt 2. semester ved NTNU, Informatikk Bachelor. Du vil være med meg på kveldstid, hvis jeg skal delta i sosiale sammenkomster eller annet.


HVA JEG KAN TILBY:

Du vil bli ansatt hos Medvind Assistanse AS.


Arbeidslederen er jeg, dermed din "sjef" i det daglige. Får hjelp i det organisatoriske slik at jeg kan bruke tiden min på studier. Lønnen er timeberegnet og starter på 194,77 kr/ time, med tillegg for kveld, natt, helg, helligdag og ansiennitet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju fortløpende. Begrenset politiattest er påkrevd.

Våken nattvakt i 75 % - 100% stilling, og flere stillinger som tilkallingsassistent

Medvind Assistanse AS Avd Trøndelag

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

fsl@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Trondheim/Orkanger

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

75- 100%

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Natt

Arb.tidsordning:

-

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Fredrik Stensen Lier

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

934 60 558

fsl@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Trøndelag

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page