top of page

ÅPNE MENY

Brukerstyrt personlig Assistanse med kjennskap til programmering søkes

HVA ER BPA?

BPA står for borgerstyrt personlig assistanse og er et viktig verktøy for at jeg skal kunne leve det livet jeg ønsker. Jeg trenger assistanse for å kunne leve et aktivt, selvstendig liv. BPA er det viktigste verktøyet for likestilling og frihet. Du vil derfor være en sterk bidragsyter for funksjonshemmedes likestilling.


Hva består jobben av?I denne jobben vil du bistå meg ved mine programmeringsoppgaver i forbindelse med min stilling i selskapet TouchNetix. Kort og godt, du skal være mine armer og bein – ikke min hjerne. Siden programmering bruker sin egen skrivemåte, forventes det at du har litt kunnskap om oppbygging og tegnsetting ved forskjellige programmeringsoppgaver. Det forventes altså ingen avanserte kunnskaper, siden dette er noe jeg skal kunne selv etter 4 år med Informatikk-studier.


Hvem er jeg?Jeg er en 23 år gammel informatikk-student, som har leilighet i Trondheim. Jeg bruker el-rullestol. Er sosial og utadvendt, og veldig avhengig av å få min dose "sosialt samvær" dekket. Samfunnsengasjert – åpen og søkende politisk. Veldig opptatt av å bli respektert som et selvstendig individ (ikke å bli sett på som en grønnsak).Humor – tørr med en snert av galgen. Jeg har interesse for film, hvor sjangrene science-fiction og fantasy er favorittene. Konserter/show hvis det er noe jeg liker. Jeg er også hyper-interessert i data og gaming, og også Formel 1.


Hvem kan du være?Være åpen og tilpasser deg min hverdag slik at jeg kan leve det livet jeg ønsker. Du må også kunne tilpasse deg ulike situasjoner, være pålitelig. En viss dose sosiale antenner er også et pluss. Du utviser forståelse for at jobben krever at du er ydmyk, du skal tross alt være en forlengelse av meg. Du må ha evnen til å bistå ved behov, og trekke deg litt tilbake når situasjonen tilsier det.


Jeg søker etter:?     Sommervikar/tilkallingsvikar 50-80% stilling


Hva jeg kan tilby:Du vil bli ansatt hos Medvind Assistanse AS.Arbeidslederen er jeg, dermed din "sjef" i det daglige. Lønnen er timeberegnet og starter på 205,86 kr/time, med tillegg for kveld, natt, helg, helligdag, alder og ansiennitet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju fortløpende. Begrenset politiattest er påkrevd.

Om arbeidsgiveren


Medvind Assistanse er leverandør av Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), et verktøy som gir personer med funksjonsvariasjoner muligheten til å være seg selv.

Har du kjennskap til programmering og skriving på det såkalte tastatur? Vil du jobbe med en som har et snev av dårlig humor og er i overkant interessert i nerdeting? Da kan denne jobben være for deg!

Medvind Assistanse As Avd Trøndelag

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

kst@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt Personlig Assistent)

Sted:

Trondheim

Ansettelsesform:

Prosent:

50-80%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Arbeidstid:

Arb.tidsordning:

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Kevin Stormo

Stillingstittel:

Avdelingsleder

Telefon:

kst@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Trøndelag

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page