Åpne meny

ÅPNE MENY

En 59% stilling som BPA og tilkallingsvikarer

Som fast ansatt vil du inngå i turnus med arbeid hver tredje helg, vaktene vil hovedsakelig være på dagtid, men også noen vakter morgen og kveld.


Jeg og min firbente venn (som også er sjefen i hus) er på leting etter en ny BPA, eller "likestillingsassistent". Som BPA vil du gi meg mulighet til å leve det livet jeg ønsker selv om jeg har en funksjonsnedsettelse som med første øyekast kan se ut til å begrense meg. Det er her du som likestillingsassistent kommer inn i bildet!


Som BPA er din oppgave å være mine armer og ben i hverdagen for å bistå meg i alle daglige gjøremål. Du vil være en del av mitt liv som består av både hverdag og fest. Jeg lever et ganske normalt liv med hus, jobb, fritidsinteresser, venner og familie. Jeg deltar også i ulike samfunnsengasjerte organisasjoner som gjør at jeg ofte befinner meg på et fly, og som min assistent vil du være med meg på reiser. Dagene på jobb hos meg er varierte, noen dager er det bånn gass og andre dager er roligere. Ingen dager er like. Som min assistent kommer du tett på min hverdag og mitt liv, det er derfor viktig at vi trives i hverandres selskap.


Musklene mine er ikke de sterkeste da jeg har en progressiv muskelsykdom, det er derfor ønskelig at dine muskler er sterke og at du kan gjennomføre løft etter veiledning. Jeg trenger bistand til alt av forflytning og de fleste små eller store oppgaver som krever armstyrke. Du må disponere egen bil siden busstilbudet i Alta ikke er det best. Mine assistenter beskriver meg som en sosial, rolig og omsorgsfull dame som bryr seg og tar godt vare på sine. Jeg ønsker at alle skal ha det bra og liker godt fine, dype samtaler. Har fått tilbakemelding fra flere av mine assistenter at dette er drømmejobben de ikke visste de ønsket seg nettopp fordi den er så variert.


På grunn av arbeidets karakter oppfordrer jeg kvinner til å søke og det må fremlegges plettfri politiattest. Lønna er konkurranse dyktig og jobben kan kombineres med studier eller annen jobb. Du kan heller ikke være allergisk mot husets firbeinte sjef, katten min. Det fine med BPA er at likestilling og service er hovedarbeidsoppgavene så det er ingen krav om helsefagligbakgrunn eller erfaring, du får all nødvendig opplæring. Som assistent blir du en del av mitt liv og du kommer tett inn på meg, og derfor gjøres ansettelse basert på personlig egnethet.


Krav til søker:
- Politiattest
- Disponere egen bil
- Ikke allergisk mot dyr
- God fysisk form da jobben vil medfør løft
- Ha godt humør og være løsningsorientert


Skriv gjerne "9009" i søkefeltet så søknaden kommer til rett person!


Jeg trenger nå en likestillingsassistent i 59% stilling og tilkallingsvikarer fra august/september.

Medvind Assistanse AS Avd Troms og Finnmark

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

hpe@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Alta

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

59%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, kveld

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Hilde Pettersen

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

hpe@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Troms og Finnmark

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT