top of page

ÅPNE MENY

Er du vår nye financial controller?

Medvind Assistanse er leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA), og leverer tjenesten i hele Norge. Vårt mål er å være den beste leverandøren av BPA.  


BPA skiller seg ut fra de tradisjonelle assistenttjenestene ved at brukeren selv bestemmer hvordan assistansen skal være. Vi er en av de raskest voksende aktørene på markedet, og har siden oppstarten i 2020 vokst til ca. 700 ansatte med kontorer i Oslo, Ålesund, Haugesund, Trondheim, Narvik og Tromsø. I forbindelse med veksten er vi ute etter å styrke vårt finansielle miljø, og ser nå etter en Financial Controller.


Som Financial Controller i Medvind Assistanse vil du gjennom en variert hverdag ha økonomioppfølgning fra A-Å. Her vil du også fungere som en støtte for drift og marked, samt daglig leder. Du vil jobbe med attestering, avdelingsregnskap, lønnsomhetsanalyser og månedsavslutning, men også oppfølgning av kunder og leverandører. Mulighetene er også åpne for å delta i forhandlinger og rapportere til konsernspiss og styret. 


Medvind Assistanse ser etter deg som er lei av de brutale arbeidstimene man gjerne forbinder med finansielle stillinger, og tilbyr deg en forutsigbar, men spennende hverdag hos oss. Vi ser etter en som ønsker å ta eierskap til oppgavene og som kan jobbe selvstendig. Vi ønsker at du har god erfaring med Office-pakken, spesielt Excel. Om du har noe erfaring med bruk av Tripletex og Power BI er det et pluss. I Medvind Assistanse er vi opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. Vi er en flat organisasjon der alle skal bli hørt. Vi synes det er viktig at våre ansatte balanserer jobb og fritid på en fornuftig måte, og oppfordrer de ansatte til å jobbe innenfor normal kontortid. Vi er svært opptatt av personlig utvikling, og er trygge på at du vil oppleve dette hos oss. Vi skryter av at vi har et godt og sosialt miljø, der det skal være enkelt for nyansatte å finne seg til rette.På Oslokontoret er vi p.t. en fin gjeng på ca. 10. administrativt ansatte. Her kan vi også skilte med en rullende E-kjendis. 


Hvis du syns dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg! 

Ta gjerne kontakt med Mads Eskedal Lyngen på tlf. 481 71 861 (Capus AS) eller Christian Fredrik Aaby på tlf. 416 23 858 (Medvind Assistanse) for mer informasjon.


Om arbeidsgiveren
Medvind Assistanse er den folkelige og profesjonelle leverandøren av brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Først og fremst handler BPA om friheten til å kunne ta styring over ditt eget liv, og hvordan du vil ha din hverdag.  


Medvind Assistanse har som mål at alle personer med funksjonsvariasjoner som har rett til BPA skal få det!


SØK HER

Finnkode: 272779326

Medvind Assistanse ser etter deg som er lei av de brutale arbeidstimene man gjerne forbinder med finansielle stillinger, og tilbyr deg en forutsigbar, men spennende hverdag hos oss.

Medvind Assistanse As

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

03.10.2022

Finnkode: 272779326

Om stillingen

Stillingstittel:

Financial Controller

Sted:

Oslo

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

100%

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Ukedager

Arbeidstid:

Dagtid

Arb.tidsordning:

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Mads Eskedal Lyngen

Stillingstittel:

Rekrutterer

Telefon:

481 71 861

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page