top of page

ÅPNE MENY

Eventyrlystne assistenter søkes!

Tre og tjue mil nordover, litt vest og oppover, ligger Vang, ei lita fjellbygd under himmelhvelvingen. Sjølberga med både husflidslag og campingplass, røykeri og eget forlag. Fritt for vær og vind, akkurat der morgensola renner opp over Hugakollen, bor avdelingsleder, politiker, og wannabe influencer Torstein Lerhol, når han ikke ukependler til hovedstadsbygda Oslo for å utøve sin arbeidsnarkomani.


Torstein er en fri og uavhengig ungkar, med mer sans for kundekrets enn privatliv, noe han innbitt forsøker å endre. Han har ved tidligere anledninger gjort seg bemerket, både som hobbynudist og vikarierende provokatør for nasjonale medium i sporadiske agurktider. Han er barnefødt optimist, med dressbukse og tovede ulltøfler.


For Torstein er det vanskelige en bagatell, og det umulige en utfordring. Denne karen arbeider med utpreget bruk av skrivefjøl, akkompagnert av et kaffeinntak som sørger for et positivt økonomisk bidrag for de lokale kaffebrenneriene. Stort sett er Torstein sjølberga, med egen kinnemaskin for storstilt smørproduksjon, i sterk konkurranse med Synnøve Fienden. Det er heller ikke fritt for at en og annen halvdau hjort finner veien til hans bord. Det er et utprega, positivt stressmiljø hos Torstein, med høyt tempo og en innbilt forkjærlighet for mandagsmorgener, som kan skremme selv en nyklekka morgenfugl. Men det slenger da i en og annen heimelaga tår med gin, som fungerer som olje på utslitte Tinderfingrer. For som han selv sier, så har han ligget mer enn de fleste. 36 år i horisontal stilling kvalifiserer nok til tittel liggemester.


Økonomisk kaster det hele ganske bra av seg, både for han og hans assistenter. Men nå er han ute etter nye tilskudd til assistentverdens svar på Forsvarets spesialkommando. Det er nå brennkvast med å finne eminente vikarer, til hans ellers utsvevende og eventyrlystne liv. Det bør påpekes at en vikarstilling hos Torstein, fort kan ende opp som fast ansatt, dersom assistenten har lyst og er dugandes. Hvor disse assistentene emigrerer fra er for Torstein ravende likegyldig, så lenge en har energi over gjennomsnittet og ikke har noe imot partering av hjort, utagerende jobbreising og er innehaver av avansert datamaskinførerbevis. Videre så kan en ikke være skinn og beinfri, da Torstein ofte begir seg ut på fysisk krevende eskapader, som både krever fysisk styrke og førerkort. Aller helst bør vedkommende, som blir med på et slikt jobbeventyr, være av fleksibelt opphav og med medfødt åpent sinn.


Høres dette ut som noe for deg? Søk da vel!

Tre og tjue mil nordover, litt vest og oppover, ligger Vang. Her bor avdelingsleder, politiker, og wannabe influencer Torstein Lerhol, når han ikke ukependler til hovedstaden.

Medvind Assistanse As Avd Øst

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

tol@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Vang, Oslo

Ansettelsesform:

Vikariat

Prosent:

-

Heltid/deltid:

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Torstein Lerhol

Stillingstittel:

Avdelingsleder Øst

Telefon:

480 39 475

tol@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Øst

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page