top of page

ÅPNE MENY

Friår? Jobb? Trykk på meg!

Men det jeg tør, det er å gi et lite løfte. Om du har behov for å jobbe et år eller to. Enten fordi du må ta opp fag, trenger tid til å finne ut hva du skal gjøre med livet, eller bare vil dyppe tåa i arbeidslivet. Så kan jeg garantere deg at hva mening angår, så skal du lete lenge etter en mer meningsfull jobb enn i Medvind Assistanse.


Jeg forstår at du sikkert ikke tror på meg, men når du tenker på de aller lykkeligste øyeblikkene i livet ditt, var disse øyeblikkene i ensomhet? Eller delt med andre mennesker? For de fleste er lykke forbundet med kontakt med andre mennesker, det er derfor covid-tiden var tung. Vi måtte isolere oss fra andre mennesker, og selv om vi nordmenn liker å tro at vi er menneskehetens svar på en eremitt (ja, du får lov til å google), så er også vi nordmenn sosiale vesener. Vi trives best i samvær med mennesker.


Og jobber du i Medvind Assistanse, så vil du jobbe med, for og hos mennesker. Det er mennesker som vil være din jobb. Enten i form av barn, ungdommer, eller voksne. Men du vil jobbe sammen med noen som har valgt deg. Ikke for dine karakterer fra skolen, men for deg og din karakter. Skolen lærer deg ikke hvem du er, hvem du vil være og hva som er viktig for deg. Men søker du jobb hos oss, så er det disse spørsmålene vi vil stille. Hvem er du? Hva gir ditt liv mening? Hvilke serier ser du på? Hva er din beste konsertopplevelse? Hva elsker du i livet? Hva misliker du? Vi er interessert i deg som person! 


Rent konkret så leverer vi i Medvind Assistanse en tjeneste som kalles BPA. Det står for Borgerstyrt Personlig Assistanse. Prinsippet er enkelt, nemlig at mennesker som har et assistansebehov skal få bestemme hvem som skal bistå for å få dekket dette behovet. Se for deg at du ikke hadde ben, eller at du var i en trafikkulykke og våknet opp og kunne kun bevege hodet, ville du godtatt at andre bestemte hvem som skulle assistere deg når du skulle på do? Eller, hvem som skulle være med deg på fest når du igjen skulle begynne å leve? Eller, at noen fremmede som ikke du hadde valgt skulle hjelpe deg med å swipe på tinder? Antageligvis hadde du ikke godtatt at noen andre bestemte hvem som skulle assistere deg, når de skulle assistere deg, hvordan de skulle assistere deg, og hvor de skulle assistere deg. Dette er en av grunnene til at Medvind Assistanse finnes. Det er vår jobb å sørge for at mennesker med et assistansebehov får leve sine liv. Og kanskje, blir det også din jobb?


Om du sjekker Finn.no eller andre annonser som vi har på Arbeidsplassen.no, så vil du se at mange av disse er personlige. De er formet rett fra den enkelte som har behov for assistanse. Men ikke alle ønsker å beskrive sitt liv i detalj på nettet, ikke alle ønsker eller har mulighet til å ta intervjuer selv. Derfor har vi også slike annonser. Som denne du nå leser. Søker du på jobbene i denne annonsen, så er det mange ulike behov som ligger bak. Noen er barn, noen er voksne. Noen er kvinner, menn og hen. Derfor trenger jeg at om du velger å søke på en altfor lang annonse, skrevet av en altfor gammel mann, som ikke kan break danse eller lage TikToks, så vil jeg at du skal beskrive hvor i Norge du ønsker å jobbe. Vi har muligheten til å tilby intensive turnuser hvor du jobber et helt annet sted i landet enn der du bor dersom du ønsker, i så fall skaffer vi også bolig når du jobber. Jeg trenger også å vite om du ønsker å jobbe for barn, voksne eller er åpen for det meste. Beskriv hvem du er, så håper jeg at vi snakkes!


PS: Vi har tariff!

Jeg skulle sikkert laget en TikTok hvor jeg breakdanser og fortalte om hvor dritkult det er å jobbe i Medvind Assistanse, men jeg har en knust hoft, så det tør jeg ikke.

Medvind Assistanse As Avd Øst

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:


01.08.2022

osr@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Oslo

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

100%

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

3

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Ola Schrøder Røyset

Stillingstittel:

Spesialrådgiver

Telefon:

975 81 993

osr@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Øst

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page