top of page

ÅPNE MENY

Har du sjøvann i blodet? Er du født bak et ratt? Da trenger jeg deg!

Nei, jeg søker ikke etter en privatsjåfør eller en kaptein. Eller, en del av jobben er å være det. Men i utgangspunktet søker jeg etter deg som kan å kjøre bil, som synes at LED-lys hører hjemme i en grill, at bass er undervurdert, at dekk er forbruksvarer, at gaming er en fin bi-inntekt og at spylervæske fungerer både til rengjøring av frontruter og syklister. Jeg søker deg som synes at fisk burde kommet som parfyme, at olje er som såpe og at ferier best tilbringes i nærheten av åpent hav enten i Norge eller i Spania!


Hvem er jeg? Vel, jeg er en råner, jeg er en fisker, jeg er en gamer, jeg er en bror, jeg er en sønn, jeg er en venn, og jeg er et menneske! Men, det jeg får høre ofte er at jeg også er funksjonshemmet, jeg vet ikke helt hva det innebærer. Men jeg tror det har noe å gjøre med at jeg sitter i en rullestol. Altså hodet mitt fungerer, personlig mener jeg at det fungerer bedre enn min mor sitt, og i alle fall bedre enn min bror sitt. Men kroppen min derimot, den fungerer ikke like bra. Altså, misforstå meg rett, jeg har alle funksjonene du har. Det er bare det at musklene mine er ikke sterke nok til å gjøre det jeg vil. Derfor har jeg assistenter.

Mitt behov for assistanse gjør at jeg har en tjeneste som heter BPA, om du ikke vet hva det er så får du google eller spørre en venn. Men tanken er at jeg får assistanse til å leve mitt liv, på mine premisser. Enkelte ganger kan dette bety at din jobb er å bli med på fisketur, andre ganger råning, andre ganger ferieturer (har hytte i Spania), eller rett og slett slappe av i mens jeg gamer. Jeg er fortsatt ung, jeg har nettopp fått lov til å kjøpe sprit, her må jeg bare si at sprit er best uten toll og tull, i alle fall om vi skal spørre lommeboken. Jeg bor i min egen leilighet, men i nærheten av min familie og min båt. Dessverre så bor jeg et sted hvor busser blir sett på som fiender. Så i tillegg til å ha førerkort, må du også ha en bil du kan disponere slik at du kan komme deg på jobb.


En liten ting til, jeg trenger assistanse til nesten alt i hverdagen, så i tillegg til alle disse kule tingene, trenger jeg også assistanse til å stå opp, lage mat, handle, rydde, vaske osv. Jeg er også ganske ny på dette, altså "rullestollivet". Jeg kunne gå frem til jeg var 12 år. Jeg var nesten som alle andre. Men, en eller annen idiot bak en hvit sky bestemte seg for at slik kunne ikke det være. Mitt liv skulle tilbringes uten bakkekontakt. Så om du skal jobbe for meg, så må du håndtere at jeg av og til kan ha dager som ikke er like bra som alle de andre. Disse dagene er det fint om du kan minne meg på at både fisking, råning, gaming og Tinder finnes.


Så, skremt vekk? Eller har du baller? Hvis du tør, send inn en søknad...

Liker du sjø, bil og gaming? les videre!

Medvind Assistanse As Avd Bergen

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

asf@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Os

Ansettelsesform:

Prosent:

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Arbeidstid:

Arb.tidsordning:

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Andreas Søfteland

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

926 83 117

asf@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Bergen

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page