top of page

ÅPNE MENY

Juksehjelp til VG1!

det kan være vanskelig å være en aktiv tenåring når musklene svikter. Derfor søker jeg nå etter gærne folk som er interessert i en deltidsjobb. Det er en til to stillinger som er ledige med varierende prosent, tilkalling kan også være aktuelt. Noen av dere er med meg på skolen. Jeg er nettopp ferdig i 10.klasse og mattehoder er positivt nå som jeg snart skal ta T-matte på vg1 etter sommeren. Noen hjelper meg om natten og andre kommer i helgen. Derfor trenger jeg litt forskjellige folk rundt meg, og jeg er til gjengjeld ganske fleksibel. 


Dette er en perfekt jobb for studenter. Lønnen er selvsagt konkurransedyktig. Men; det finnes en del krav. 


Vi kan starte med mine krav. Du må være glad i mat, resten lærer du her. Dette er supert da kompisene mine og jeg har en gourmetklubb. Jeg og lillesøsteren min er etterhånden blitt erfarne innenfor krangling, derfor er erfarne fredsforhandlere sterkt etterspurt. 3d-printing er en hobby som jeg er spesielt glad i, det er dermed veldig positivt om du har litt erfaring med dette. Som tenåringer flest liker jeg å finne på litt galskap, så om du også har litt galskap i blodet kan dette bli morsomt. Jeg har egen bil, så du må kunne kjøre. En interesse for gaming er også et pluss (men hvem er det som ikke liker gaming?).


Men så var det utfordringen: Jeg bor fortsatt hjemme så i tillegg til mine krav må du også oppfylle kravene til "sjefen" (aka. Mor...). Og de er forsåvidt mange. Du må være ryddig (ikke legg jakka på gulvet, den skal tydeligvis henges opp), du må ha plettfri vandel (altså, om du har kjørt for fort så vet jeg at hun ikke bryr seg om det), du må være pålitelig (den er jeg enig i selv), du må møte presis på jobb (må ikke alle det?), og være høflig (greit om én av oss er det, sparer meg for en del kjeft). I tillegg kan du ikke være av den fisefine typen som ikke takler WD40 på fingrene, eller ikke tørr å bistå med personlig hygiene.


Vi søker assistenter til både fast stilling, opp til 60% og tilkallingsvikarer. Studenter oppfordres til å søke, stillingsstørrelse kan diskuteres. Søk gjerne med en gang, vi har løpende ansettelse. 


Er du skremt? Hvis ikke, så sett deg ned og send en søknad. Helst med en sånn derren CV-ting. Merk søknaden med "5001"


Kroppen min, vel, den fungerer dessverre ikke slik den egentlig skal. Derfor søker jeg nå etter gærne folk som er interessert i en deltidsjobb.

Medvind Assistanse AS Avd Sørvest

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

mig@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Haugesund

Ansettelsesform:

Fast, Tilkalling

Prosent:

60%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Mikal Waage Gismervik

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

454 26 699

mig@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Sørvest

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page