top of page

ÅPNE MENY

Morsomme og uteglade assistenter søkes!

Jeg er selvhjulpen i det meste, men har behov for tilsyn, hjelp med praktiske gjøremål i og utenfor hjemmet og litt hjelp med personlig hygiene. Hjelpen trenger jeg fra morgen til kveld både i hverdagen og i helgene.


Jeg bor i egen hybelleilighet hos min bror og fyller dagene mine med ulike aktiviteter der assistentene mine skal være med meg. Jeg kjører ikke bil, men disponerer bil for å komme meg til og fra aktivitetene jeg skal på. Jeg er sosial og stort sett i godt humør, men kan være litt kranglete om det er noe jeg ikke vil eller om planer endrer seg. Utålmodig kan jeg også være, men er flink å høre etter om du sier noe. Litt lat er jeg, men stort sett blir jeg med på det meste som foreslås. 


Om sommeren liker jeg å sykle og om vinteren har jeg begynt å lære meg å gå på langrennsski. Ellers liker jeg å være i Tromsøbadet eller bare kose meg hjemme. Ikke minst er jeg veldig glad i alt med motor på. Det jeg trenger er noen som kan være med meg på de ulike aktivitetene jeg skal på både på dagtid og ettermiddagen og som også kan ha koselige kvelder hjemme. 


På dagtid er det jobbtrening og etter hvert tilrettelagt arbeid, trening og turer til Tromsøbadet og hva enn annet vi ønsker å finne på. Om ettermiddagen deltar jeg på fritidsklubb og ulike andre aktiviteter eller er jeg hjemme og hører på musikk, gjør husarbeid, øver på å lese og andre skoleferdigheter eller går turer i nabolaget.


Når jeg ikke har organiserte aktiviteter liker jeg å holde på med musikk, TV-spill, brettspill og andre aktiviteter eller bare sitte og slappe litt av. Du som assistent må kunne hjelpe meg med litt praktiske gjøremål rundt i leiligheten og huset, både ute og inne. Sist, men ikke minst er jeg glad i å lage mat, men ikke helt stødig på måling, veiing, skjæring eller selve matlagingen så trenger hjelp for å ikke lage for mye kaos.

Om du skal jobbe hos meg må du tåle og like både hund og katt da jeg ofte er oppe og hilser på dyrene i huset og går tur med familiens hund.

Det hjelper om du har lett for å ta initiativ og finne på ulike aktiviteter. Du må også være organisert da jeg fungerer absolutt best i forutsigbare rammer. Det hjelper at du er tydelig på hva vi skal gjøre, kan være litt bestemt og er god å kommunisere. Selvfølgelig må du også kunne fungere sammen med resten av familien min i tillegg til meg.


Det er ønskelig at du kan se for deg å stå i stillingen over lengre tid, minimum 1-2 år. Det kan også gjøres om til en 100% stilling om du ikke ønsker å jobbe bare 50%.


Alder er mindre viktig og har du de rette personlige egenskapene og egnethet vil du få en unik jobbmulighet.Egenskaper til stillingen:

 • Være pålitelig og punktlig

 • Noen som er glad å være i aktivitet

 • Være flink til å følge planer og rutiner og lage planer sammen med meg

 • Kunne være bestemt og gi beskjed når oppførselen min ikke er grei

 • Kunne jobbe selvstendig

 • Være flink til å ta initiativ

 • Være flink til å motivere

 • Være rolig og stabil


Krav til stillingen:

 • Sertifikat (kan gå greit uten)

 • Tåle både hund og katt

 • Enkelte av assistentene må kunne være med meg i Tromsøbadet

 • Kunne lage mat eller følge oppskrifter

 • Gode ferdigheter på norsk muntlig og skriftlig

 • Politiattest

Søknad sendes til aeg@medvindassistanse.no 

Merk søknaden BPA 9014

Jeg er en ung mann på 21 år som søker nye assistenter for å hjelpe meg med hverdagen.

Medvind Assistanse As Avd Troms Og Finnmark

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

age@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Tromsø

Ansettelsesform:

Deltid

Prosent:

50%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Anita Egge

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

aeg@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Troms Og Finnmark

Om Medvind:

Følg oss på:

 • Medvind Assistanse på Facebook
 • Medvind Assistense på Instagram
 • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page