top of page

ÅPNE MENY

Student innen helse, eller erfaring fra helsevesenet - og ønsker nye utfordringer?

Vi i Medvind Assistanse ønsker å komme i kontakt med deg som er student innen helsefag, eller som har erfaring innen helsevesenet - og som ønsker nye, spennende utfordringer! I Hustadvika kommune har vi nemlig flere ledige stillinger ledig til en både spennende og unik jobb som brukerstyrt personlig assistent.


Du har helt sikkert sett mange stillingsannonser med tittelen "brukerstyrt personlig assistent". Men vet du hva det egentlig innebærer å jobbe som brukerstyrt assistent? BPA er et likestillingsverktøy for mennesker med ulike funksjonsvariasjoner. Dette kan jo bety så mangt, tenker du sikkert nå. Og ja, det er helt riktig, ingen BPA-jobb er lik. Faktisk er de veldig forskjellige. Og den jobben vi skal presentere for deg nå, den er det virkelig verdt å bite seg merke i. For alle klisjeer lagt til side; dette er oppriktig en meningsfull, lærerik, spennende og kul jobb - vi lover! Så ønsker du å kunne fylle CV-en med erfaring som er gull verdt å ta med seg, ja da fortsetter du å lese enda litt til!


Fordi; vi er på jakt etter deg med helsefaglig bakgrunn. Det kan være deg som er student, det kan være deg som har jobbet som sykepleier eller vernepleier noen år - eller kanskje har du jobbet innen helsevesenet som pleieassistent, men ønsker å prøve noe nytt? Uansett er du hjertelig velkommen til å søke. Vi jobber nemlig med å bygge opp et større team rundt en fantastisk herlig og aktiv seksåring som har behov for døgnkontinuerlig tilsyn, helst av to trygge og selvstendige voksenpersoner. Her vil du få mulighet til å være med på flere spennende og lærerike prosedyrer, medikamenthåndtering, du vil få ansvar på en helt annen måte enn du er vant til og du vil få en variert, trivelig og lærerik hverdag. Kanskje får du være med på turer, ferier, sykehusopphold også? Mulighetene er uendelige!


Så hvem er du? Jo, du er en ansvarsfull voksen som samtidig er leken, og du er ikke redd for å by på deg selv. Din primæroppgave vil tross alt være å sørge for at jenta får en meningsfull hverdag. Det vil med andre ord være store kontraster i arbeidshverdagen din, og du må være komfortabel med å bli med på skole, aktiviteter eller bare være hjemme - og samtidig ha et overblikk over jentas helse. Du har helst førerkort og har selvsagt plettfri vandel.


Her er mange muligheter, og du må ikke være redd for å ta kontakt med kontaktperson ved eventuelle spørsmål. Vi kan tilby rask oppstart, grundig opplæring og svært gode betingelser!


Merk søknaden din med "6004"

Er du student innen helsefag, eller har erfaring innen helsevesenet - og ønsker nye, spennende utfordringer? Se her!

Medvind Assistanse AS Avd Nordvest

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

san@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Hustadvika

Ansettelsesform:

Prosent:

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

3

Arbeidsdager:

Arbeidstid:

Arb.tidsordning:

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Sandra H. H. Schmiedt

Stillingstittel:

Koordinator og medisinsk ansvarlig Nordvest

Telefon:

456 14 104

san@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Nordvest

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page