top of page

ÅPNE MENY

Unik gutt søker assistent

Ingen har klart å finne ut hvorfor jeg er så unik som jeg er! Unikheten min gjør at jeg trenger noen som er sammen med meg hele tiden. De som er sammen med meg må på passe på at jeg ikke setter fast armer og bein i alt mulig når jeg ræser rundt i rullestolen min som dere må dytte. Jeg ser tynn og spinkel ut, men jeg er sterk som 100 mann!


Jeg er glad i fart og spenning, spesielt at noen engasjerer seg i meg og lever i øyeblikket med meg. Jeg har et unikt non-verbalt språk som man kun forstår når man har blitt kjent med meg. Unikheten min gjør også at jeg får mat i en knapp på magen. I denne må jeg også få medisiner. Det er derfor kjekt om dere har noe kjennskap til slike ting. Men ikke vær redd. De som kjenner meg aller best gir dere opplæring og hjelper dere å bli kjent med meg! For rett person vil det være mulighet for fast stilling.


Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. 


BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere.

Medvind Assistanse AS er i kraftig vekst og har høy etterspørsel. Vi har avtaler med en rekke kommuner rundt om i landet og våre ansatte har lang erfaring med BPA fra ulike innfallsvinkler.

Jeg er en gutt på snart 12 år som søker snille assistenter.

Medvind Assistanse As Avd Trondheim

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

moa@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Trondheim

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

10%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Monica Åsmul

Stillingstittel:

BPA-korrdinator

Telefon:

459 78 001

moa@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Trondheim

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page