top of page

ÅPNE MENY

Vil du føle deg som Wonderwoman hver gang du drar fra jobb?

Hei, trenger du jobb fra høsten av?


Jeg har en 20% stilling du kan få hvis kjemien mellom oss stemmer. I høst skal det skje to store ting i livet mitt. Jeg skal få servicehund og jeg skal begynne på skole. Samtrening med servicehund krever reising, så du må være åpen for dette.


Jeg er ei 33 år gammel dame som sitter i rullestol, og trenger litt hjelp i hverdagen for å kunne leve det samme A4 livet som alle andre. Du kommer til å hjelpe meg med alt fra matlaging, til handling, til å gå på kafe, til å være med på forskjellige typer arrangementer og å være med venner. 


Det å være BPA er en veldig variert jobb, for et menneskes liv er veldig variert. Noen dager har jeg mange avtaler som jeg må dra på og noen dager er vi kun hjemme hos meg hele vakten. Jeg er en stor nerd som er veldig glad i å lese bøker, se serier og henge med familie og venner. Jeg er også veldig glad i språk, skriving og lesing. Bassenget er en god treningsarena for meg og jeg har dette som en fast aktivitet hver mandag og torsdag. Jeg har mange drømmer for framtiden og de som er nærmest akkurat nå er sammtrening med servicehund og at jeg skal ta oversettelseskurs neste skoleår. I forbindelse med dette må det påberegnes noe reising, men dette vil vi se på når det nærmer seg. Vaktene hos meg er på 7t i uken 12:00-19:00 fast en dag i uken. Det forventes også at du dekker opp for syke assistenter om du har mulighet.


Du er rundt min alder, du er snill, rolig, god arbeidsmoral, glad i å lage mat, fleksibel og takler både at det skjer mye og at det skjer lite i løpet av en dag. Du må ha gode retningssans for det har ikke jeg. Med det mener jeg at det er helt supert om du er godt kjent i Trondheim. Bonus om du er glad i hunder, minimum ikke allergisk, og barn. Du må gjerne være student som har planer om å være her et par år sånn at du har mulighet til å ta på deg en fast jobb. Kjemi og god kommunikasjon er det som er viktigst i denne jobben.


Hvis du fortsatt er interessert i denne jobben sender du en mail til min BPA-leverandør Medvind Assistanse. Dette vil være din offisielle arbeidsgiver, men det er jeg som er arbeidsleder og bestemmer hva vi skal gjøre i de forskjellige øktene og legger turnus.


Takk for at du leste hele annonsen og jeg gleder meg til å høre fra akkurat deg.


Det framsettes krav om plettfri vandel og politiattest må søkes før eventuell oppstart.


Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, oppstart etter avtale for aktuelle kandidater og fast kontaktperson hos Medvind Assistanse.


**Søknad merkes 7011**

Medvind Assistanse er i vekst og trenger flere gode BPA-assistenter. Nå søker vi etter assistent til en ung dame i Trondheim.

Medvind Assistanse AS Avd Trøndelag

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

avs@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Trondheim

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

20%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Alexandra Vangen Scholz

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

415 50 805

avs@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Trøndelag

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page