Åpne meny

ÅPNE MENY

STILLINGEN ER BESATT

Brukerstyrt Personlig Assistanse, Trondheim/Orkanger søkes

Jeg søker etter

· 1 stilling opptil 100% dag/ettermiddag/kveld

· Flere stillinger som tilkallingsassistent


HVA ER BPA:

BPA står for borgerstyrt personlig assistanse og er et viktig verktøy for at jeg skal kunne leve det livet jeg ønsker. Jeg trenger assistanse for å kunne leve et aktivt, selvstendig liv. BPA er det viktigste verktøyet for likestilling og frihet. Du vil derfor være en sterk bidragsyter for funksjonshemmedes likestilling.


HVA JOBBEN BESTÅR I:

Kort og godt være mine armer og bein -- ikke min hjerne. Alltid være tilgjengelig. Personlig stell. Du vil få grundig opplæring.


KAN DETTE VÆRE DEG?

Du må ha førerkort. Jeg har en Caravelle selv, men du må kjøre.


Være åpen og tilpasser deg min hverdag slik at jeg kan leve det livet jeg ønsker. Du må også kunne tilpasse deg ulike situasjoner, være pålitelig. En viss dose sosiale antenner er også et pluss. Du utviser forståelse for at jobben krever at du er ydmyk, du skal tross alt være en forlengelse av meg. Du må ha evnen til å bistå ved behov, og trekke deg litt tilbake når situasjonen tilsier det. Du ser på reiser (selvsagt etter avtale) som en opplevelse. Stiller ingen krav til utdanning da personlig egnethet er det viktigste.


HVEM ER JEG:

Jeg er en 22 år gammel informatikk-student, som har leilighet i Trondheim ved NTNU. Har også en leilighet i Orkland, hos mine foreldre. Jeg studerer mitt 2. semester ved NTNU, Informatikk Bachelor. Du vil være med meg på dag- kveldstid, enten ved studiene eller hvis jeg skal delta i sosiale sammenkomster o.a.


Jeg bruker el-rullestol. Er sosial og utadvendt, og veldig avhengig av å få min dose <<sosialt samvær>> dekket. Samfunnsengasjert -- åpen og søkende politisk. Veldig opptatt av å bli respektert som et selvstendig individ (ikke å bli sett på som en grønnsak).


Humor -- tørr med en snert av galgen. Jeg har interesse for film, hvor sjangrene science-fiction og fantasy er favorittene. Konserter/show hvis det er noe jeg liker. Jeg er også hyper-interessert i data og gaming, og også Formel 1.


HVA SØKER JEG ETTER:

Trenger nå å ansette 1 assistent på dag/ kveld turnus i opptil 100% fast stilling i min BPA-ordning, og kanskje er dette noe for akkurat DEG. I tillegg søker jeg etter tilkallingsvikarer, noe som egner seg godt for deg som har deltidsstilling i annen jobb.


HVA JEG KAN TILBY:

Du vil bli ansatt hos Medvind Assistanse AS.


Arbeidslederen er jeg, dermed din <<sjef>> i det daglige. Får help i det organisatoriske slik at jeg kan bruke tiden min på studier. Lønnen er timeberegnet og starter på 186,23 kr/ time, med tillegg for kveld, natt, helg, helligdag, alder og ansiennitet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju fortløpende. ++Begrenset politiattest er påkrevd++.


Det framsettes krav om plettfri vandel og politiattest må søkes før eventuell oppstart.


Vil tilbyr konkurransedyktige betingelser, oppstart etter avtale for aktuelle kandidater og fast kontaktperson hos Medvind Assistanse.

Merk annonse med **7004**

Jeg trenger assistanse for å kunne leve et aktivt, selvstendig liv. BPA er det viktigste verktøyet for likestilling og frihet. Du vil derfor være en sterk bidragsyter for funksjonshemmedes likestilling.

Medvind Assistanse As Avd Nord, Tromsø

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Orkland

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

3

Sektor:

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Kevin Stormo

Stillingstittel:

Avdelingsleder

Telefon:

934 40 416

kst@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse AS Avd Trøndelag

Om Medvind:

Les mer om oss

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin
  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

Medvind Assistanse AS

Organisasjonsnummer: 924 481 358

Falkenborgvegen 9,

7044 Trondheim

+47 98 90 90 30

Medvind Assistanse er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø.

Medvind Assistanse AS er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø.