top of page

ÅPNE MENY

Barn med assistansebehov: Er brukerstyrt personlig assistanse riktig for familien?

Er du nysgjerrig på hvordan brukerstyrt personlig assistanse (BPA) kan påvirke livet til barn med assistansebehov og deres familier? Medvind Assistanse inviterer deg til et informativt og inspirerende arrangement hvor du kan lære mer om BPA og innvirkningen det kan ha på familielivet.

Sted: Blackbox, Ørland Kultursenter

Program:
17.00: "Even og Mamma - Barn/unge med BPA"
Lene Burås deler sin personlige historie om hvordan BPA har forandret livet til sønnen Even og hele deres familie. En innsiktsfull seanse som kaster lys over dagliglivets utfordringer og gleder når man har et barn med assistansebehov.

18.00: "Veien til vedtak"
Få verdifull kunnskap fra Paula Iren Bø om prosessen med å søke om BPA. Hun vil detaljert forklare hvordan man går frem for å få vedtak, samt hvilke rettigheter og muligheter som finnes for familier i en lignende situasjon.

Dette er en unik mulighet til å få innsikt, stille spørsmål og møte andre familier i lignende situasjoner. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele våre erfaringer og kunnskap!

Arrangementet er gratis og ingen påmelding er nødvendig.

Vi ønsker også å tilby muligheten til en personlig samtale. Hvis du ønsker en-til-en-samtale, kan du enkelt sende en henvendelse til oss ved å kontakte Andreas Eik på telefonnummer 476 18 061.

Har du spørsmål kan du også kontakte Andreas Eik

bottom of page