top of page

ÅPNE MENY

mann i rullestol på konsert

Slik søker du om BPA

For å få BPA må du søke din kommune, der du bor eller oppholder deg. Det er kommunen, som sammen med deg, avgjør om BPA er den rette tjenesten for deg eller ditt barn. En BPA-søknad bør inneholde:

  • Hvem du er og hvorfor du ønsker BPA

  • Hva du trenger hjelp til og hvor mange timer du trenger per uke

  • Attester fra lege, sykehus, fysioterapeut, ergoterapeut eller andre som kan si noe om assistansebehovet ditt.
     

Sjekk etter informasjon om hvordan du søker på kommunens hjemmeside. Det er viktig at du søker skriftlig, da er prosessen dokumentert. Kommunen er pliktig til å gi deg et skriftlig svar enten du får BPA eller ikke. Får du avslag har du rett til å klage.

 

Medvind Assistanse bistår med rådgiving, søknader og klager fordi vi anser det som en del av vårt samfunnsansvar å bidra slik at flere funksjonsvarierte får mulighet til å leve livet på sine premisser. Vi hjelper deg gjerne. Tar du kontakt med oss på post@medvindassistanse.no kan vi ta en uforpliktende prat om din søknad.

 

Etter at du har fått innvilget BPA i din kommune, velger du BPA-leverandør. Medvind Assistanse er en slik leverandør. Vi er hundre prosent norskeid, og startet av personer som har lang erfaring med BPA og flere av oss har egen BPA-ordning.

 

Har du allerede BPA hos en annen leverandør, men ønsker å bytte til Medvind Assistanse trykk her

bottom of page