top of page

ÅPNE MENY

Seksualitet for alle

Norges første messe for seksualtekniske hjelpemidler.

Velkommen til Kulturhuset i Oslo, 6 april fra kl. 14.30-20.00

 

Generell info:
Tittel: Seksualitet for alle – Norges første messe for seksualtekniske hjelpemidler.
Tidspunkt: 6. april Kl. 14.30 – 20.00
Sted: Kulturhuset i Oslo, Laboratoriet 3.etg. (enkel fremkommelighet med rullestol)
Arrangør: Medvind Assistanse

 

Arrangement beskrivelse:
6. april arrangerer vi det som sannsynligvis er Norges første messe med seksualtekniske hjelpemidler for personer med funksjonsvariasjoner. Dette vil du ikke gå glipp av! Arrangementet er todelt. I første del er det minimesse med utstilling av seksualtekniske hjelpemidler. Her får du mulighet til å snakke med sexologer og ulike leverandører av seksualtekniske hjelpemidler. I tillegg vil representanter fra vårt eget seksualitetsteam i Medvind Assistanse være til stede, og de er klare til å svare på spørsmål. Minimessen varer frem til 16.30.

 

Kl. 17.00 starter Morten Marius Schau, også kjent som Morten Rulle, andre del av arrangementet med foredrag om seksualitet etter ryggmargsskade. Deretter er det duket for lansering av Medvind Assistanse sin helt egen seksualitetshåndbok, Seksualitet for alle- en håndbok for deg med et assistansebehov. Videre skal sexolog Yvonne Dolonen og spesialrådgiver Ingrid Thunem ha presentasjonen «Assistanse og seksualtekniske hjelpemidler. Hvordan jobber Medvind Assistanse med seksualitet og assistanse». Etter foredragene og lansering av seksualitetshåndboken er det satt av tid til mingling og spørsmål fra salen. Messen blir avsluttet kl. 20.00.

 

Vi håper å se så mange som mulig i Kulturhuset i Oslo 6. april.

Velkommen!

 

Program
14.30: Dørene åpner
Minimesse for seksualtekniske hjelpemidler

16.30: Pause – lett servering

17.00: Foredrag med Morten Marius Schau
«Seksualitet etter ryggmargsskade»

17.45: Lansering av Medvind Assistanse sin egen seksualitetshåndbok! Ved spesialrådgiverne Ingrid Thunem og Ola Schrøder Røyset.

18.30: Foredrag med sexolog Yvonne Dolonen og spesialrådgiver Ingrid Thunem. «Assistanse og seksualtekniske hjelpemidler. Hvordan jobber Medvind Assistanse med seksualitet og assistanse».

19.15: Mingling og spørsmål fra salen

20.00: Arrangement slutt.

Ønsker du en privat samtale med en av våre spesialrådgivere? Det blir satt opp en egen seanse for dette torsdag 7. april i Handikapforbundets lokaler i Oslo. Link til påmelding her

Her finner du oss

bottom of page