top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeMedvind Assistanse

Vi har fått nye konsesjoner og feirer med åpent arrangement på Nesodden

Vi har nylig fått konsesjon på Nesodden, Frogn, Vestby og Ås. – Det er stas at vi endelig kan tilby våre tjenester i disse kommunene, sier regionssjef i Medvind Assistanse Sør-Øst, Torstein Lerhol. Madeleine Stordahl er BPA-koordinator hos oss og bosatt på Nesodden. Hun gleder seg til å endelig kunne levere BPA i kommunen hun bor i. – BPA gir så mange muligheter, og det blir fint å vise Nesodden hva vi i Medvind Assistanse kan tilby av faglig kvalitet og kundeoppfølging, sier Madeleine. 


For å vise hvilke muligheter assistanse fører med seg, inviterer vi til kreativt verksted den 4. april på Nesodden. Tilbudet er for personer i alle aldre, derfor står også neglelakk og ansiktsmaling på agendaen. Adressen for arrangementet er Hilda Magnussens vei 1. 


– Noen maler med hendene, noen maler med munnen, noen maler med føttene, mens andre trenger bistand fra assistenter for å male. Ingenting er riktig eller galt. Mange personer med assistansebehov trenger bistand for å utøve kreativitet. Jeg trenger for eksempel bistand til skriving, sier Torstein. 


Torstein ønsker å senke terskelen for å ta kontakt. Han oppfordrer assistenter, assistansemottakere og pårørende til å kontakte han direkte ved spørsmål om Medvind Assistanses tjenester. 
Comments


bottom of page