top of page

ÅPNE MENY

Medvind Assistanse på Arendalsuka


Medvind Assistanse var tilstede på stand under Arendalsuka. F.v. Lill Eva Bråthen og Andreas Eik. Foran: Torstein Lerhol.
Medvind Assistanse var til stede på stand under Arendalsuka. F.v. Lill Eva Bråthen og Andreas Eik. Foran: Torstein Lerhol.


Arendalsuka er kanskje en av årets største begivenhet blant interesseorganisasjoner, samfunnsliv og politikere som vil presentere seg selv. Arrangementet samler titusener til debatter, stands og seminar. I år deltok Medvind Assistanse for første gang med stand.


- Det er viktig for Medvind Assistanse å være synlig der det skjer. På Arendalsuka treffer vi et stort spekter; de som ikke vet hva brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er, mennesker som mottar BPA selv, folk som kan tenke seg å jobbe som assistent og folk som bare vil ha litt drops og ballonger sier markedssjef i Medvind Assistanse, Lill Eva Bråthen.

Medvind Assistanse opplever positiv oppmerksomhet rundt sin satsning «Seksualitet for alle». Som eneste BPA-leverandør i Norge har Medvind Assistanse et eget seksualitetsteam og avtaler med sexologer som kan bistå og veilede i ordninger det er behov. - Mange stopper opp når de ser banneren med «seksualitet for alle». Det er viktig for oss å forklare at mennesker med funksjonsvariasjon kan ha ulik forutsetning for å leve ut egen seksualitet. Når det gjelder seksualitet er vi mennesker ganske like, uansett kropp, sier Bråthen.


Medvind Assistanse brukte også Arendalsuka til å snakke om «Livsløpsgarantien». Dette satsningsområdet skal sikre tett oppfølging i alle livets faser.

- Når folk spør hva som skiller oss fra andre leverandører svarer vi med «Livsløpsgarantien». Det betyr at vi skal sikre riktig og god kompetanse når livet går fra en fase til en ny; enten det gjelder å flytte for seg selv, familieforøkelse eller når livet går mot slutten, forklarer Bråthen.


Medvind Assistanse planlegger allerede for neste års Arendalsuke. - Deltakelsen ga mersmak og i 2023 håper vi å komme tilbake med et utvidet opplegg, avslutter Bråthen.


Comments


bottom of page