top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeMedvind Assistanse

Ny administrerende direktør i Medvind Assistanse

– sikter mot å bli en av Norges 3.største BPA-aktører i løpet av 2023

Kristian Sjøseth (37) er ansatt som ny administrerende direktør i Medvind Assistanse. Han får dermed det overordnede ansvaret for selskapets videre vekst og utvikling.


Styreleder Trond G. Christensen ser frem til å få Kristian Sjøseth inn i rollen, og videre utvikling av selskapet.

– Medvind Assistanse har fått bekreftet aksept i markedet med vår Livsløpsgaranti. Dette har gitt et voldsomt tilsig av arbeidsledere som ønsker å flytte sin BPA-ordning til Medvind Assistanse – bare i fjor flyttet drøyt 100 arbeidsledere sin ordning til Medvind Assistanse. Selskapet må nå rigge seg for neste fase og videre vekst som følge av at mange ønsker å flytte sin ordning over til oss. Jeg er derfor svært tilfreds med at Kristian med sin bakgrunn har valgt å ta oppgaven som ny administrerende direktør i Medvind Assistanse, sier Trond G. Christensen.

Kristian Sjøseth ser frem til å starte i den nye rollen: – Mest av alt gleder jeg meg til å bli kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i Medvind Assistanse, som alle jobber for et samfunnsoppdrag som handler om noe større enn seg selv, nemlig en verden der alle funksjonsvarierte er likestilt.

Kristian trekker også frem årsaken til at selskapet er så ettertraktet i markedet, og hvor ambisjonen ligger for 2023. – Det er mange solskinnshistorier i selskapet, og for mange er Medvind Assistanse synonymt med det å få tilbake livsgleden og troen på fremtiden, sier han. Vi ønsker naturligvis å tilrettelegge for at flest mulig kan få sin BPA-ordning gjennom Medvind Assistanse og vår ambisjon er at selskapet er en av de 3.største BPA-aktørene i Norge i løpet av 2023, avslutter Kristian Sjøseth.

Comments


bottom of page