top of page

ÅPNE MENY

Seksualitet for alle, Tromsø 03.09

Nord-Norges første messe med seksualtekniske hjelpemidler for personer med funksjonsvariasjoner


3. september gjentar vi suksessen fra Oslo og arrangerer Nord-Norges første messe med seksualtekniske hjelpemidler for personer med funksjonsvariasjoner.Vi starter med en minimesse med utstilling av seksualtekniske hjelpemidler. Her får du mulighet til å snakke med sexologer og ulike leverandører av seksualtekniske hjelpemidler. I tillegg vil representanter fra Medvind Assistanse sitt eget seksualitetsteam være til stede, klare til å svare på eventuelle spørsmål.Kl. 17.00 holder sexolog Yvonne Dolonen og spesialrådgiver Ingrid Thunem et spennende foredrag som setter fokus på det å ha plass til seksualiteten i et liv med BPA. Etter dette blir det foredrag med sexolog om seksualtekniske hjelpemidler og nytelse. Det er satt av tid til mingling og spørsmål fra salen etter foredragene. Arrangementet avsluttes kl. 20.00.Arrangementet finner sted på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Program

14.00: Dørene åpner - Minimesse for seksualtekniske hjelpemidler

16.00: Pause - Mingling og lett servering

17.00: Foredrag med sexolog Yvonne Dolonen og spesialrådgiver Ingrid Thunem «Assistanse og seksualitet, hvordan få plass til seksualiteten i et liv med BPA»

18.00 Foredrag med sexolog - "Seksualtekniske hjelpemidler og nytelse"

18.30: Mingling, spørsmål fra salen og mulighet for privat samtale

Seksualitetsteamet i Medvind Assistanse ved spesialrådgiver Ingrid Thunem, sexolog Yvonne Dolonen og utstillerne er tilgjengelige for en mer privat samtale om ønskelig.

20.00: Arrangementet avsluttes

 

Vil du vite mer om hvordan Medvind Assistanse jobber med seksualitet? Les her. Vi har også et eget skjema om du ønsker å komme i kontakt med sexolog.

Comments


bottom of page