top of page
Åpne meny

ÅPNE MENY

Helsepersonell søkes

Dette er en stilling hvor  du forholder deg til individet og ikke mange ulike pasienter. Du skal ikke springe etter klokka, men løpe for å rekke flyet til neste eventyr. Høres dette ut som noe for deg? Da er kanskje jobben som BPA med fagkompetanse riktig for deg!


Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en annerledes måte å organisere bistand og assistanse til personer med nedsatt funksjonsevne. Istedenfor å være passiv mottaker er jeg daglig leder i eget liv. Jeg velger selv hvordan hverdagen min skal være. Det vil si at jeg kan leve akkurat så fritt og fleksibelt som jeg ville gjort om jeg ikke hadde en funksjonsnedsettelse. Fordi jeg har sammensatte medisinske behov har jeg tre stillinger i mitt team som er består av personer med helsefagligkompetanse. Dette kan være sykepleiere, vernepleier, ergoterapeut, paramedisiner eller annen relevant bachelor. Det å jobbe som fagansatt i min BPA-ordning vil si at vi samarbeider for at jeg skal få et godt liv.


Hos meg vil du jobbe en uke på og har to uker turnusfri. Du arbeider 12 timersvakter på dag/kveld sammen med en ufaglært assistent. Noen ganger organiserer vi kurs for de andre ansatte og videre utvikler de medisinske prosedyrene mine. I all hovedsak handler fagstillingen om å bidra med faglige perspektiver inn i min hverdag. 


Min hverdag er svært variert da jeg studerer en doktorgrad og er aktiv i interessepolitikk. Jeg reiser så ofte jeg kan, både i Norge og utenlands. Som fagansatt har du særlig ansvar for å planlegge hverdagen min og hjelpe meg med å ta gode avgjørelser, men jeg er samtykkekompetent så du er ikke medisinsk ansvarlig. Alle i teamet bidrar, noe som vil si at også fagansatte gjør de vanlig oppgavene som å vaske huset og være med på trening. Jobben er veldig variert.


Hvem er jeg?
En engasjert skeiv person med muskelsykdom som bor i eget hus, jobber 130%, har nitti baller i lufta og elsker å reise. I bilen går det fra russelåter til hip hop. Jeg bor i kollektiv med to andre. Jeg har ingen dyr, men drømmer om hund eller katt i fremtiden. Jeg er også ganske syk selv om livet mitt i liten grad bærer preg av det. Det er derfor en fordel at du er kjent med intravenøs ernæring, hostemaskin og respirasjonssvikt, men sette er ikke et must.


Hvem er du?

Du er fagutdannet helsepersonell som evner å se forbi diagnoser og alvorlig sykdom, og ha fokus på livskvalitet. Du må være innstilt på å legge alt du vet om pasienter og brukere til side. Jobben krever en fagperson som er god på å se muligheter og ikke begrensninger. Du må være røyk- og rusfri (snus er ok). Det er en fordel om du har sans for humor, enten tørr eller sarkastisk!


Grunnet lovverket må du ha plettfri vandel som fremvises før opplæring og autorisasjon/vitnemål på 3-årig helsefaglig utdannelse.

Stillingen som er ledig er en 50% - 85% fast stilling (hver 6. eller hver 3. uke jobb), arbeidstiden er vanlgivis 08.30-20.30, men dette kan variere noe.


Om du er mann, ikke-binære, transperson eller sykepleiert som er tegnspråklige og/eller døve/hørselshemmet oppfordres du til å søke. Har du behov for tilrettelegging finner vi ut av det sammen.


Lønn etter avtale. Du får lønn etter utdanning. Arbeidsted er i Tromsø i min bolig som ligger på fastlandet, og der jeg ellers befinner meg. En del reising må beregnes.

Om dette høres ut som en jobb for deg send CV og søknad til ith@medvindassistanse.no merk søknaden med <<sykepleier>> i emnefeltet på e-posten.

Drømmer du om en annerledes jobb, der hovedfokuset er livskvalitet og mestring?

Medvind Assistanse As Avd Troms Og Finnmark

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

ith@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Tromsø

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

85%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

1

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

01.01.2023

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Ingrid Thunem

Stillingstittel:

Arbeidsleder

Telefon:

-

ith@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Troms Og Finnmark

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page