top of page

ÅPNE MENY

Personlig assistent (BPA) i trivelig assistentordning ønskes

Jeg heter Carine og er 36. Jeg jobber som doktorgradsstipendiat ved Folkehelseinstituttet (FHI), er gift og har en liten fyr på seks og en bøllefrøken på halvannet år. Jeg liker å henge med venner og familie, drikke vin, spise digg mat, reise på ferie (og drikke vin og spise digg mat der), spille brettspill og se på Stabæk spille fotball (og i år er vi endelig tilbake i det gode selskap i Eliteserien). Ellers bruker jeg litt tid på trening, litt tid på tv-serier og mest tid på barna.

Problemet mitt er at jeg brakk nakken for nesten ti år siden, og er lam fra brystet og ned. Det gjør at jeg trenger assistanse i alle gjøremålene jeg listet opp over. Det innebærer å være med på jobben, i familieselskap og når jeg henter i barnehagen. I tillegg trenger jeg hjelp til litt kjedeligere ting som påkledning, do-besøk, husarbeid og bilkjøring. Jeg bruker rullestol for å komme meg rundt, og har en bil tilpasset til den, men kjører ikke bilen selv. Det er derfor nødvendig at du har lappen.


Fordi det jeg trenger hjelp til er å leve et helt vanlig liv, er dagene svært varierte (i den grad det er variasjon i en småbarnsfamilie med to foreldre i jobb). Noen dager er det hektisk på jobb eller hjemme, og jeg og assistenten må haste fra artikkelskriving, til legobygging, til mating av frøkna eller handling. Andre dager er det rolig, jeg er hjemme alene og ser på tv, og kanskje det er så lite å gjøre at assistenten setter seg for å lese bok. Felles for alle dager er morgenstell på badet, påkledning og forflytning til rullestolen.


Jeg har en skikkelig fin gjeng med assistenter, hvor fem er faste og seks er tilkallingsvikarer (flere av tilkallingsvikarene har imidlertid andre fulltidsjobber). De er alle jenter i alderen 19 til 30, og de fleste er studenter. Jeg gjør det jeg kan for å få dem til å trives, ved for eksempel å lage lange vaktplaner i god tid, være fleksibel på byttinger og å arrangere lønningspils med quiz, samt julebord og sommerfest. Det har hjulpet, for noen av dem har jobbet her i årevis, og det er veldig hyggelig. Med så mye tid sammen føles flere av assistentene som ekstra familiemedlemmer. Men dessverre er det sånn at folk til slutt fullfører studiene sine, og dermed må slutte for å få seg fulltidsjobb. Det er jo trist for meg, men det åpner muligheten for å bli kjent med deg!


Jeg trenger deg som synes at dette høres ut som en hyggelig jobb. Jeg foretrekker kvinner, ettersom stell er en del av jobben. Det er ingen formelle krav til stillingen, bortsett fra sertifikat for bil (den har automatgir). Jeg ønsker likevel at du behersker norsk godt, for mye av jobben er å snakke med meg. Det viktigste for at både du og jeg skal trives er kjemien mellom oss.


Det er nå 1 fast deltidsstilling på +/- 20% ledig, og her er det gode muligheter for tilpasse stillingen til å passe til dine behov og timeplan. Det er vinn-vinn for oss begge.


Praktisk informasjon:

I ukedagene har jeg assistenter på jobb fra 06:45-13:15 og 13:15-20:00. I helgene jobber de 07:00-19:30. Hvis mannen eller jeg gjør noe på hver vår kant, har vi også kvelds- og nattevakter, men det er ikke fast.

Selv om jeg er den daglige arbeidslederen blir man ansatt i Medvind assistanse.


Opplæring vil bli gitt over fire vakter, så man både får observere og prøve seg litt før man begynner å jobbe vakter alene.


Hvis dette høres interessant ut så send en e-post med søknad og cv til carine.bpa@gmail.com. Jeg ansetter løpende dersom jeg finner deg eller dere som passer inn her.

Er du på utkikk etter en jobb med variasjon, rutiner, hyggelige folk og fleksibilitet i arbeidsmengde? Da har jeg kanskje jobben for deg!

Medvind Assistanse As Avd Øst

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

tol@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Oslo

Ansettelsesform:

Prosent:

20%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

Arbeidsdager:

Arbeidstid:

Arb.tidsordning:

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Torstein Lerhol

Stillingstittel:

Regionsjef Sør-Øst

Telefon:

480 39 475

tol@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Øst

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page