top of page

ÅPNE MENY

Skuespiller søker assistent

Jeg er en mann på 43 år som søker etter personlige assistenter. Jeg er skuespiller av yrke, men etter jeg fikk utfordringer med helsa for noen år siden har jeg måttet legge om hverdagen. Jeg jobber fremdeles som skuespiller fra tid til annen, men nå er jeg for tiden fulltidsstudent på masterprogrammet i historie på UiO, hvor jeg fullførte bachelor i vår. I tillegg til historie er jeg interessert i sang musikk og teater. Jeg har også jobbet med regi for amatørteater og håper å ta opp dette igjen når jeg er ferdig med studiene. Jeg er sportsinteressert og ser spesielt fotball når jeg har tid. Jeg er også glad i å reise.  Sønnen min er 7 år og bor hos meg annenhver uke. Han er naturligvis det viktigste i livet mitt.


Jeg har en nervesykdom som gjør at jeg trenger hjelp til en del ting i hverdagen. Jeg har dårlig balanse og styrke, derfor er det mange ting jeg ikke kan gjøre selv lenger. Jeg blir også fort utmattet ved fysisk anstrengelse og trenger å rette energien inn mot de viktigste tingene, som studiene, jobb, venner og ikke minst overskudd til sønnen min.


Det er selvfølgelig viktig at jeg går godt overens med den som skal være min assistent og at vi har felles forståelse og god kjemi, men jeg ser ikke først og fremst etter en god samtalepartner. Det er to ting som er det viktigste for meg: at alt det praktiske blir gjort når det trengs og at du er en som sønnen min kan bli trygg på. Derfor er det veldig viktig for meg å finne en ordentlig, seriøs person jeg kan stole på og som syns det er givende å finne på ting med en aktiv 7-åring. Dette vil ikke være hovedoppgaven, men det kan være at jeg trenger at du bistår meg i å fylle min foreldrerolle nå og da.Det jeg trenger hjelp til er: 


  • Husarbeid. Rydding, vasking, gå ut med søppel, osv.

  • Lage middag.

  • Assistanse på reise, både dagsreiser og feriereiser. Enten i bil eller på kollektivt.

  • Andre praktiske gjøremål, som bæring av ting opp på loft eller ned i kjeller eller fikse småting i leiligheten.

  • Gjøre ærend, som å kjøre og handle eller frakte større ting.

  • Bistår meg i å fylle min foreldrerolle.Kort sagt ønsker jeg å leve et selvstendig liv, og å få gjøre akkurat de tingene jeg gjorde før jeg ble syk, uten å være avhengig av venner og familie. Dette vil bli første gang jeg har assistenter og jeg vet derfor ikke nøyaktig hvordan behovet er i praksis ennå.  I utgangspunktet er de faste vaktene husarbeid/vasking av leilighet en gang i uka, samt 3-4 vakter med middagslaging og andre småting de ukene sønnen min bor hos meg.


Jeg bor på Torshov og skal snart flytte fra en to-roms til en tre-roms leilighet. Jeg skal fortsette å bo på Torshov, siden moren til sønnen min også bor her. Vi har er godt forhold som det er viktig for meg å prioritere.


Ofte dukker det opp ting jeg trenger hjelp til på relativt kort varsel, derfor er det et pluss om du bor i nærheten, men det er ikke nødvendig. Det er også et stort pluss om du har førerkort og kanskje til og med egen bil, men ikke ett must.

Hos meg blir du møtt med respekt og ordnede arbeidsforhold. Det vil variere med arbeidsmengde på vaktene, så det er bare fint og hyggelig om du har egne interesser eller studier selv som du kan holde på med i arbeidstiden når det er lite å gjøre. Det stilles krav om gyldig politiattest.

Jeg er en familiefar med mange baller i luften. Kan du vær mine armer og bein?

Medvind Assistanse As Avd Øst

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

mns@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Oslo

Ansettelsesform:

Fast

Prosent:

50%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

2

Arbeidsdager:

Ukedager

Arbeidstid:

Dagtid

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Madeleine Nordlie Stordahl

Stillingstittel:

BPA-koordinator

Telefon:

452 43 012

mns@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Øst

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page