top of page

ÅPNE MENY

Student? På jakt etter jobb?

Mitt navn er irrelevant, det er min tilstand som er hovedutfordringen min. Hvem er jeg? Jo, jeg er arbeidsplassen. Rettere sagt, jeg er den som søker etter ansatte. Årsaken til at jeg trenger ansatte, er at jeg ble født med en diagnose som har påvirket min kropp, men ikke mitt hode. Derfor har jeg siden jeg var barn av, hatt assistenter. Mennesker som har vært mine armer og ben. Hode har jeg som sagt selv, det er sterkt. Men min kropp, den er ikke like sterk. Jeg sitter i rullestol, kan bevege tre fingrer, jeg kan prate, tenke og jobbe. Men jeg trenger assistanse til absolutt alt.


Dette bringer oss over på løsningen, for økte levekostnader må etterfølges av økt inntekt. Og det kan jeg bidra med. Jobber du for meg, vil jeg kunne tilpasse arbeidstid, og arbeidsmengde etter når det passer ditt studie. Du vil med andre ord kunne jobbe mye i perioder, for å jobbe mindre i andre. Perfekt for en student.


De som arbeider for meg, er formelt ansatt gjennom et selskap som jeg også jobber i. Dette selskapet heter Medvind Assistanse AS. Selskapet har tariff, om du kjenner til det. I tillegg, er også lønnsvilkårene over gjennomsnittet for assistanseyrket. Du får oppspart pensjon, og du er forsikret når du er på jobb. En gjennomsnittlig månedslønn i 100% stilling (ca. 158t i måneden) ligger mellom 28.000 – 35.000 kr i måneden før skatt.


Jeg vil avklare en liten ting, jeg prater norsk, men jeg prater også utmerket engelsk. Det vil si at også du må kunne prate norsk eller engelsk, samt oppfylle noen andre formelle krav som står litt lengre nede.


Det eneste jeg krever, er at du er lærevillig, alle som jobber for meg får opplæring. Du må være åpensinnet, jeg lever et annerledes liv. Men det er mitt liv, og det er et godt et!


Jobber du som assistent for meg, så er stillingen din kalt BPA. Ønsker du å vite litt mer om hva BPA er, eller hvem Medvind Assistanse er, så sjekk ut nettsiden vår: www.medvindassistanse.no


Formelle krav:

Vaksinasjon mot Covid-19, plettfri vandel, og engelsk nivå B2 minimum.


Stillingsprosent: 20-90%


Lønn: Etter landsomfattende tariff for BPA


Stillingstype: Midlertidig eller fast stillingØkte strømpriser, økte matpriser, økte drivstoffutgifter, økt leie, men ikke økt studiestøtte. Du har min fulle sympati. Men, kanskje har jeg en løsning til deg!

Medvind Assistanse As Avd Ålesund

Søknad

Send søknad til:

Søknadsfrist:

Snarest

osr@medvindassistanse.no

Om stillingen

Stillingstittel:

BPA (Brukerstyrt personlig assistent)

Sted:

Ålesund

Ansettelsesform:

Annet

Prosent:

20-90%

Heltid/deltid:

Deltid

Antall stillinger:

3

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Epost:

Kontaktperson:

Stillingstittel:

Spesialrådgiver

Telefon:

osr@medvindassistanse.no

Om arbeidsgiveren

Adresse:

Arbeidsgiver:

Medvind Assistanse As Avd Ålesund

Om Medvind:

Følg oss på:

  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

STILLINGEN ER BESATT

bottom of page