top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeMedvind Assistanse

Medvind Assistanse leverer i Oslo!


Medvind Assistanse leverer i Oslo!


Vårt solide Oslo-kontor, med avdelingsleder Torstein Lerhol i spissen, kan nå tilby vår BPA-tjeneste og livsløpsgaranti til kommunens innbyggere.


- Det har vært et målrettet arbeid gjennom hele høsten, og vi har ventet i spenning på avgjørelsen. Vi har levert et godt tilbud, og er glade for å kunne levere tjenesten vår til innbyggerne i Oslo.


Det forteller avdelingsleder Torstein Lerhol. Han har vært med på å bygge opp et solid Oslo-kontor, som nå er klare for å levere det vi mener er drømmeleveransen av BPA.


- Vi er en nyskapende leverandør, som i tillegg til livsløpsgaranti har fokus på tema som seksualitet.

Har kaffen klar

Torstein Lerhol er et kjent navn for mange, og han ser frem til å komme i kontakt med mange nye mennesker i tiden som kommer.


- Dersom noen ønsker å ta en prat med oss kommer vi mer enn gjerne hjem til deg, vi kan møtes på en kafé eller du kan komme på besøk. Samtalen er selvsagt helt uforpliktende.


Han er tydelig på at valget helt og holdent er ditt, men om du besøker Oslo-kontoret kan Lerhol love deg én ting:


- Jeg er en kaffesnobb, så jeg kan garantere at vi har en god kopp klar til deg når du kommer innom, - når enn det måtte være!

Erfaren

Avdelingslederen er svært motivert for arbeidet videre, og er sikker på at tjenesten Medvind Assistanse har bygget opp vil komme mange til gode.


- Medvind-kulturen er viktig. Vi har kompetanse på de overgangene man opplever i livet, fra ung til voksen, fra voksen til eldre, og så videre. Det er derfor våre kunder får livsløpsgaranti!


Selv om Medvind Assistanse er helt ny i Oslo kommune, har det lokale kontoret mye kompetanse innenfor veggene.


- Vi er mennesker som har jobbet med BPA i mange år hos forskjellige leverandører, og de erfaringene kommer godt med. Vi er alle stolte av å være med på laget til den folkelige, men profesjonelle leverandøren av BPA, forteller Lerhol, og legger til:


- Vi har også flere spennende arrangementer i nær fremtid. Som «Seksualitet for alle – Norges første messe for seksualtekniske hjelpemidler» på kulturhuset i Oslo den 6. april. Dagen etter har Ola Schrøder Røyset, Ingrid Thunem og jeg «Spørretimen» i NHF sine lokaler.


Har du noen spørsmål eller ønsker å ta en prat? Ikke nøl med å ta kontakt!


Kontaktinformasjon: tol@medvindassistanse.no | +47 48 03 94 75

Kommentare


bottom of page