top of page

ÅPNE MENY

  • jhg2042

Fra engasjert student til sommerjobb i Medvind Assistanse!

Endelig kan vi presentere Ida Nordvik som starter i sin sommerjobb hos oss i Medvind Assistanse i dag, 1 juni!


Som en dedikert og engasjert person er Ida klar til å ta på seg utfordringene som kommer med sommerjobben. Hun er godt forberedt og har allerede tilegnet seg relevant kunnskap og erfaring gjennom utdanning, frivillig arbeid og gjennom sin egen BPA-ordning.

Ida har et sterkt engasjement for likestilling og inkludering, med bakgrunn i ulike organisasjoner. Hun var blant annet leder i Norges Handikapforbunds Ungdom Sørvest, der hun har vært aktivist for et inkluderende arbeidsliv og for et universelt utformet samfunn.

Hun sitter også i ungdomsrådet i Helse Bergen. Med sin bachelorgrad i innovasjon og prosjektledelse, har hun mye å bidra med i utviklingen av landets beste brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Medvind Assistanse.


Ida er glad for muligheten til å bli en del av teamet i Medvind Assistanse avdeling Bergen og ser frem til å jobbe sammen med nye kollegaer for å skape spennende arrangementer og møteplasser. Hun gleder seg til å bidra til å skape positive endringer i våre kunders liv og gi pålitelig råd og støtte for de som vurderer BPA.

I tillegg til sitt store engasjement i organisasjonsarbeid, har Ida også en livlig og sosial side. Hun setter stor pris på å tilbringe tid med venner og elsker å oppleve musikk på konserter. Trening er også en viktig del av hennes liv, og hun setter pris på å opprettholde en sunn og aktiv livsstil.

Som en som selv har BPA, forstår Ida viktigheten av å ha en god og stabil BPA-ordning. Ida er veldig selvstendig og får til det aller meste selv. For Ida er det essensielt å bruke kreftene og energien på det som virkelig betyr noe, derfor er hun opptatt av energiøkonomisering. Med en god assistanseordning med dyktige assistenter opprettholder Ida sin selvstendighet samtidig som hun får balansere og håndtere sine forpliktelser på en effektiv måte. BPA gir henne muligheten til å lykkes i studier, arbeidslivet og det sosiale liv, ikke bare i dag – men gjennom hele livsløpet.


Comments


bottom of page