top of page

ÅPNE MENY

Hurra, Medvind Assistanse åpner avdelingskontor i Bodø!

Bilde f.v: Markedskoordinator Aminda Rian Mathisen og regionsjef Vegard Johansen.
Bilde f.v: Markedskoordinator Aminda Rian Mathisen og regionsjef Vegard Johansen.

Vi tar tilhørighet på alvor. Vi erkjenner at regionale forskjeller finnes, og at det å ha et assistansebehov i Nordland kan by på andre utfordringer og muligheter enn i andre fylker. Derfor velger vi å satse på avdelingskontorer som ligger nærme innbyggerne, samtidig som det er viktig for oss at vi tilbyr lik kvalitet i tjenesten. 


Medvind Assistanses regionsjef i Nord, Vegard Johansen, gleder seg enormt til åpningen av avdelingskontor i Bodø. Som følge av satsningen i Nordland, ansetter Medvind Assistanse nå avdelingsleder og koordinator i Bodø. Vegard oppfordrer alle kvalifiserte til å søke. – Dette er to spennende og varierte stillinger, og vi kan garantere at de som får jobben, aldri vil få en kjedelig arbeidsdag. 


Bilde av hele region Nord. Øverst f.v: Renathe Strømsnes, Frida Hansen, Vegard Johansen, Anita Egge, Aminda Rian MAthisen, Sofie Paulsen og Ingrid Thunem
Bilde av hele region Nord. Øverst f.v: Renathe Strømsnes, Frida Hansen, Vegard Johansen, Anita Egge, Aminda Rian Mathisen, Sofie Paulsen og Ingrid Thunem

Som regionsjef i Nord, har Vegard hjerte for alle plassene i Nord-Norge, men Nordland fylke treffer han spesielt. Han har nemlig bodd i Nordland i 20 år av sitt liv, og stortrivdes. Fritiden til Vegard består av fjellturer, motorsykkelkjøring, oppussing og sosialt samvær sammen med venner og familie. Vegard liker å ha mange baller i luften samtidig. Derfor er fritida hans fylt av aktiviteter som byr på fart og spenning. 


Vegard har blant annet jobbet i Konfliktrådet, Blå Kors og Regionalt kompetansesenter mot vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging. Og nå har han altså tatt fatt på oppgaven som regionsjef i Nord. Noe av det han gleder seg aller mest til, er å lykkes med samfunnsoppdraget: – Å gi funksjonshemmede muligheten til et likestilt liv med BPA. 


I tillegg til at de to nyansatte i avdeling Nordland vil ta del i et større faglig og sosialt miljø, kommer de til å arbeide tett med Aminda Rian Mathisen, markedskoordinator i Nord. Aminda har bodd store deler av livet på familiegården på Hamarøy, og kaller seg med det for bygdejente. Med plasseringen i Bodø, gleder hun seg til å nå ut til kulturhovedstaden Bodø, men også småkommunene i Nordland. 

Aminda er et sosialt vesen, og er oppriktig nysgjerrig i hvert menneske hun møter. Et av hennes store ønsker er å øke bevisstheten om likestillingsverktøyet BPA i distriktene. 


Med åpning av avdelingskontor i Bodø, markerer vi et viktig skritt i å tilby mer tilgjengelig og tilpasset leveranse av BPA i Nord-Norge. Vi gleder oss til å se effektene av satsningen i Nordland.
Comments


bottom of page