top of page

ÅPNE MENY

Vetles sommerjobb i Medvind Assistanse

Mitt navn er Vetle Hansen og jeg er 18 år gammel. Denne uken begynte jeg i min sommerjobb i Medvind Assistanse. Her skal jeg intervjue personer om BPA og idrett, samt redigere filmer. Med disse arbeidsoppgavene får jeg praktisert det jeg lærer på videregående. Jeg går nemlig IT og medieproduksjon til vanlig. Mine arbeidsoppgaver er midt i blinken.


Vetle på exoquad

Vetle sitter i en sitski, assistent fester bena hans.

Utenom jobb og skole, er jeg veldig glad i å være utendørs. Spesielt godt liker jeg sitski, sykling og fisking. Disse aktivitetene får jeg til med brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Min BPA-ordning gir meg frihet til å gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil. Jeg er også veldig glad i å følge med på fotball, ishockey og formel 1.Tidligere har jeg jobbet som intervjuer i avisen Nordlys. Her har jeg intervjuet forskjellige idrettsprofiler, og redigert filmene. Med sommerjobben får jeg gjort mange lignende oppgaver, i en helt annen bedrift. Det jeg liker veldig godt med Medvind Assistanse er livsløpsgarantien. Det er viktig at alle uavhengig av funksjonsvariasjon, får mulighet til å leve sitt liv.


Vetle i en sitski i slalombakken

 

Dette blir en ny opplevelse, og jeg gleder meg masse til å hoppe ut i spennende utfordringer!

Comments


bottom of page