top of page

ÅPNE MENY

Vi ser frem til å levere BPA i Øygarden kommune


Vi i Medvind Assistanse ønsker å være den folkelige og profesjonelle leverandøren av brukerstyrt personlig assistanse (BPA). For oss handler BPA først og fremst om friheten til å kunne ta styring over ditt eget liv, og hvordan du vil ha din hverdag.  

 

Vi har fått konsesjon i Øygarden kommune

Øygarden kommune har alltid vært preget av sin unike kystkultur og vakre naturomgivelser, og vi er stolte over å kunngjøre at vi nå utvider våre tjenester til Øygarden. Med et etablert lokalkontor i Damsgårdsveien, kun 15 minutter kjøring fra Sartor Storsenter, er vi lett tilgjengelig for alle våre kunder. 


Møt vårt dyktige team i avdeling Vestland 


Vår avdeling i Vestland er satt sammen av en gruppe med unik bakgrunn og spesialkompetanse som deler en felles visjon om å skape en mer inkluderende og tilgjengelig hverdag for alle.

 

Ragnhild Tveit Mjelde, vår regionsjef i Vestland. Ragnhild har 13 års erfaring fra BPA bransjen med medisinsk kompetanse.  På fritiden er Ragnhild med familien sin og liker å gå tur i fjellet.  

 

Andreas Søfteland jobber som BPA-koordinator for Vestland. Han har lang erfaring fra BPA som assistent og arbeidsleder.  Andreas er frilufts- og sportsinteressert og liker å løpe i fjellet. 

 

Guri Anne Nesdal Egge har rollen som spesialrådgiver innen segmentet funkisforeldre med BPA. Hun er også regionleder i Norges Handikapforbund Sør-Vest. Guri Anne har Cerebral Parese og sitter i rullestol. Hun har hatt BPA i over 20 år og har en unik erfaring som arbeidsleder for egen ordning.   

 

Ida Nordvik, BPA-konsulent, rettet mot ungdom med funksjonsvariasjon. Hun er også styremedlem i Norges Handikapforbunds Ungdom og er aktiv i ungdomsrådet til Helse Bergen.   

 

Lene Cecilie Brurås er markedskoordinator for avdeling Vestland og spesialrådgiver innen barne- og ungesegmentet. Lene har bred erfaring fra BPA-bransjen. Hun har en sønn på 10 år med Cerebral Parese og har vært arbeidsleder for BPA-ordningen hans i 4 år. Hun er også svært engasjert i CP foreningen Vestland.   


Vi ser frem til å bidra positivt til lokalsamfunnet i Øygarden gjennom vårt engasjement for å levere skreddersydde assistansetjenester til alle som har behov for BPA. 


Comments


bottom of page