top of page

ÅPNE MENY

Medvind Assistanse styrker posisjonen som den beste BPA-leverandøren


I dag, 1. november, er vi så heldige at hele syv nye personer har første arbeidsdag hos oss i Medvind Assistanse. Selskapet styrker med dette posisjonen som en av de mest ettertraktede BPA-leverandørene i Norge, og kan allerede nå røpe at de har flere spennende satsninger klare for en rekke lanseringer i 2024.


 

Men hvem er de syv nye? Her følger en kort intro om hver og en;


Anders Nupen Hansen

Anders er vår nye avdelingsleder i Innlandet og kommer inn som en stor ressurs med sitt engasjement, verv og enorme nettverk innenfor funkismiljøet. Anders har tidligere erfaring med BPA og markedsarbeid. Anders brenner for mennesker med nedsatt funksjonsevne og deres rettigheter. Han er aktiv i organisasjonslivet gjennom Norges Handikapforbund og Landsforeningen for Ryggmarksskadde. Samtidig har han mange verv i NAV, kommunen, fylkeskommunen og i lokale idrettslag.

Anders ser at gjennom sine verv og aktiviteter ay vi har mye å jobbe med for at hverdagen skal fungere best mulig for alle.


«Det er så utrolig mange som ville fått en bedre hverdag om de hadde fått den assistansen de rettmessig har krav på. Jeg har selv funksjonsassistanse i arbeid, noe som gjør at jeg i dag uten problem kan fungere 100% i jobben som avdelingsleder i Medvind Assistanse»


Lene Cecilie Brurås


Lene starter i dag som vår nye markedskoordinator i Vestland.

Hun har 2 års erfaring som rådgiver innenfor BPA, tidligere jobbet i bemanning og rekrutteringsbransjen og flere års erfaring fra attføring og tilrettelegging i arbeidslivet hos A2G.

Lene har en sønn som har BPA og har 4 års erfaring som arbeidsleder for han.


«Jeg brenner for tidlig oppstart med BPA hos barn. Da vil våre kunder starte livsløpsgarantien tidlig og lære seg og leve med likestillingsverktøyet. Jeg er engasjert på min fritid og sitter i styret til CP Vestland.»


Arne Olav Grønbech Hope

I dag er vi også så heldig at vi kan ønske Arne Olav velkommen til Medvind. Han skal jobbe som markedskoordinator, og vil ha kontor i Haugesund. Yrkesmessig har Arne Olav en variert bakgrunn, men de siste 4 årene har han jobbet med salg og BPA.

Siden 2009 har han vært aktiv inn mot Norges Handikap Forbund og har vært frivillig engasjert både lokalt, regionalt og nasjonalt.


«Jeg ryggmargskadet meg i 1990 etter en fallulykke fra et tre, av alle ting. Det har gjort meg ekspert på rett og urett.»


Aminda Rian Mathisen

Aminda er vår nye markedskoordinator i Region Nord. De siste årene har hun jobbet som HR-konsulent, og som konsulent i et lite team blir man en ordentlig altmuligkvinne. Det har gitt henne en verktøykasse full av erfaringer som hun gleder meg til å ta med inn i arbeidet hos Medvind.

Som person brenner jeg for de gode samtalene og menneskene jeg møter. Jubler med flere baller i luften og har et kreativt hode med et nysgjerrig sinn. Å jobbe for og med mennesker, mot et mål hvor alle skal kunne ha frihet til å ta styring over eget liv, motiverer meg!

«Jeg er veldig glad for muligheten til være med på et lag som ønsker å skape positive endringer i menneskers liv og jeg gleder meg til å være med på denne reisen.»Shaqir Rexhaj


Shaqir skal jobbe hos oss som markedskoordinator for Sør-Øst. Shaqir har 5 års erfaring innenfor BPA og har selv assistanse på jobb. Han er på fritiden engasjert hos NHF og LARS fordi han brenner for mennesker med nedsatt funksjonsevne og deres rettigheter. Han har også mange forskjellige verv i forskjellige organisasjoner, kommune, NAV og per i dag og sitter som leder av NHF Innlandet.


«Jeg gleder meg veldig til å starte hos Medvind som markedskoordinator for det betyr at jeg skal få jobbe tett med mennesker. Dette er en jobb som vil gi meg veldig mye glede og bedre livskvalitet.

Jeg brenner veldig for fysiske og sosiale aktiviteter også.»


Veronica Hillesland


Veronica er vår nye søknadsansvarlig i region Sørvest. Hun innehar fagbrev i salg og service og en høyskoleutdanning innen bedriftsøkonomi. Hun har egenerfaring i forhold til barn med funksjonsvariasjon og jobbet som frivillig for andre som har behov for BPA med å skrive søknader.

Hun kommer fra en jobb som miljøarbeider i skoleverket. Hun er opptatt av at rettigheter blir innfridd, noe som kommer godt med i jobben som søknadsansvarlig. Det skal ikke være nødvendig med å måtte kjempe for hver eneste rettighet som man har krav på!


Isak Rosseland

Isak er 21 år og kommer fra Oslo nærmere bestemt Kringsjå. På fritiden spiller han el-innebandy for Sveiva, synger og spiller piano. Isak er en positiv og aktiv person som liker å prøve nye ting og utfordre seg selv. Isak skal jobbe i Marked med design hos oss i Medvind.


 


Administrerende direktør, Kristian Sjøseth, ser positivt på fremtiden: Når Medvind Assistanse ble etablert i år 2020 hadde man ett mål: Nemlig å skape drømmeleverandøren av BPA i Norge. Dette starter alltid med å få tak i de flinkeste folka, og når vi nå on-boarder denne gjengen så er vi virkelig ett steg nærmere denne målsetningen. Jeg er virkelig stolt av teamet, og oppdriften vi har i selskapet, avslutter Sjøseth.


 

Velkommen inn i Medvind-familien til alle syv!

Σχόλια


bottom of page