top of page

ÅPNE MENY

Ny avdelingsleder i Agder

Hei, jeg er Atle (55). Samboer og 3 voksne barn

Faglig bakgrunn fra en «Master in Marketing Science» ved NMH/BI, med spesielt fokus på kommunikasjon, ledelse, strategi og informasjonsteknologi. Dette førte meg til jobber som ansvarlig for utvikling av strategier, digitale kundeprogrammer og markedskonsepter, medlems- og lojalitetskonsepter, kunde- og markedsanalyser for flere store norske bedrifter.

I godt voksen alder videreutdannet jeg meg innen leder-/personlig utvikling og coaching.


Mine fritidsinteresser har vært sterkt knyttet til mine barns behov for aktivitetsnivå: håndball, volleyball, svømming, turn, for å nevne noe. Vi har også satt veldig pris på frilufts- og båtliv – så lenge det har vært mobildekning tilgjengelig.


I de siste ti år har jeg også vært politisk aktiv.


Jeg er veldig opptatt av å bestrebe samhandling mellom mennesker, fremme vilje og evne for å nå felles og personlige mål. Det er utrolig hva man lærer av å feile – ikke minst i det øyeblikket man også våger å innrømme at man har feilet.


Jeg er et ubeskrevet kapittel med hensyn på BPA. Men jeg har absolutt forstått hvilke utfordringer mange med funksjonsvariasjoner står ovenfor og hvorfor BPA er et likestillingsverktøy for å kunne leve ut et fullverdig liv på egne premisser og under egen ledelse – et liv i frihet.


Min hovedmotivasjon for å jobbe sammen med det fantastiske teamet i Medvind Assistanse er å gi flest mulig mennesker med behov for BPA nettopp denne muligheten – med livskvalitet fanget av medvind og ikke motvind.


Comments


bottom of page