top of page

ÅPNE MENY

Ny markedssjef i Medvind Assistanse

Christine startet hos oss som markedssjef den 1. august og er allerede godt i gang med jobben med å løfte Medvind Assistanse til å bli Norges 3. største BPA leverandør.


Hun startet sin karriere innenfor markedsføring for 12 år siden, og har jobbet i flere ulike bransjer og selskaper, bl.a Vy og Try Opt.


Som markedssjef i Medvind vil Christine sine hovedmål være å:

  1. Legge til rette for regionene: Utvikle en vekststrategi for hver region vi operer i og sørge for en lokal tilpasning slik at vi treffer riktig på alle våre kampanjer og aktiviteter. Hun vil jobbe for å analysere og optimere innsatsen vi gjør, slik at vi oppnår gjensidig vekst i hver region.

  2. Styrke merkevaren: Kraften av en sterk merkevare som resonnerer med målgruppen skiller seg ut i markedet. Hun vil jobbe tett med teamet sitt for å forstå hva som gjør Medvind Assistanse unikt og skape en merkevareidentitet som vekker tillit og lojalitet hos vår målgruppe.

  3. Øke synligheten: Medvind Assistanse har allerede en sterk rolle innenfor BPA, og vi har tatt en tydelig stemme innenfor seksualitet og likestilling. Christines jobb blir å videreutvikle denne posisjonen, men samtidig posisjonere Medvind Assistanse i et marked med flere BPA leverandører. Hun vil også sette søkelys på å utvikle en omfattende strategi for livsløpsgarantien, som inkluderer sosiale medier, søkemotoroptimalisering og andre relevante plattformer for hvert område. Samtidig vil hun sørge for at vi har en god tilstedeværelse i tradisjonelle medier og på arrangementer.

  4. Skape målbare resultater: Markedsføring skal ikke bare være kreativ, men også målrettet og målbar. Christine vil arbeide med analyser og data for å forstå hva som fungerer best for oss, og kontinuerlig justere strategien for å maksimere avkastningen av våre markedsføringsinnsatser.


Christine ser frem til å møte dere alle og være en del av det fantastiske teamet her. Sammen skal vi skape en sterkere merkevare og bli den foretrukne leverandøren i markedet.


Velkommen til oss!


Comments


bottom of page