top of page

ÅPNE MENY

Rullende jeger

Steffen Johansen har reist rundt og holdt foredraget «ett jegerliv fra en rullestol - uten begrensninger». Nå skal han gjøre dette i samarbeid med Medvind Assistanse.Det to timer lange foredraget er en fortelling om livet til Steffen, fra skaden til i dag. - Jeg måtte lære meg å leve livet på nytt, men med rullestol. Nå ønsker jeg å formidle min historie og bruke mine erfaringer til å motivere andre til å ha et vilt og vakkert liv uansett hva som trykker.

For selv om Steffen alltid har hatt en stor interesse for jakt og friluftsliv, så måtte han være kreativ etter at han skadet seg i en fallskjermulykke. I første omgang skal Steffen og Medvind Assistanse holde fire foredrag i Trøndelag i april/mai, henholdsvis i Trondheim, Kyrksæterøra, Ørlandet og Namsos. Her skal han vise at det å være funksjonshemmet ikke nødvendigvis gir begrensninger, og hvilke muligheter verktøy som for eksempel BPA gir med tanke på et aktivt friluftsliv.


- Jeg driver i dag en nettbutikk i Grong. Kundene mine bor overalt i Norge, og jeg har tusenvis av følgere på Facebook og Instagram. Det var riktig nok en dramatisk ulykke som var starten, som har utviklet seg til et vilt og vakkert liv i rullestol der ingenting er begrensninger - bare muligheter!


Comments


bottom of page