top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeMedvind Assistanse

Sommeridyll


En gjeng sitter på en brygge i solnedgang og spiller musikk

Da hele Norge stengte ned, startet Servicehundforbundet opp. For andre året på rad har de, pandemien til tross, gjennomført sommertreff. Og årets treff på Eide Røde Kors-senter ble en stor suksess.


For en uke vi har hatt!!!


Teambuildingstreffet til Servicehundforbundet er over, og den uken gikk for fort. Jeg skulle ønsket at vi hadde noen ekstra dager sammen for å nyte sommeren. At det var fint vær hele uken var absolutt en fordel.


Da Servicehundforbundet ble stiftet sommeren 2020, ble det raskt bestemt at vi skulle treffes ett år senere. Behovet for å møtes var stort. Vi satte oss et mål om å klare å skrape sammen nok penger til å kunne gjennomføre dette. Covid-19 har isolert mange av oss siden flere av oss er i risikogruppen for å bli alvorlig syk dersom vi blir smittet. Vi har trengt noe å se frem til, noe å jobbe mot mens vi har ventet på at samfunnet kommer tilbake til normalen etter smitten som har herjet.


På Eidene Røde Kors-senter har vi hatt nydelige dager med ferieaktiviteter og trening med hundene. Vi har også gått mange fine turer, badet med hundene og grillet middag. Sommerkveldene har vært nytt fullt ut!


Hundeskolen Veiviseren har stilt opp og vært til rådighet for oss noen dager. De som har trengt trening på nye oppgaver har fått hjelp til det, og det er alltid flott å kunne friske opp den kunnskapen vi lærte da vi fikk hundene våre. Servicehundene våre, og våre BPA-assistenter, gir oss selvstendighet i hverdagen og er et viktig hjelpemiddel for likestilling. Det var veldig hyggelig at Torstein Lerhol kom på besøk. Vi snakket om BPA, reflekterte over hva som gir oss trivsel og trygghet i hverdagen, og hva vi drømmer om å få til. Kort fortalt, hva er viktig for oss? Dette teamet var følsomt siden mange av oss sliter med å få timer til BPA, som kan gi oss muligheten til å leve det livet vi ønsker.


Vi har ledd, vi har grått, vi har sunget, og vi har hatt det så flott. Visesang sammen med artisten Linda Kvam med solnedgangen som bakteppe, det var prikken over i’en den siste kvelden. Sammen har vært et godt sted å være.


Heidi Rahm, leder av Servicehundforbundet

Comments


bottom of page