top of page

ÅPNE MENY

Tour de Torstein ble suksess!


Torstein med assistent på fisketur i båt

Vår avdelingsleder i Øst, Torstein Lerhol, har vært på reise i Nord-Norge og under turen har han hatt instatakeover på vår Instagram. Sjekk ut høydepunktet #tourdetorstein på Medvind Assistanse sin Instagram for å se mer.


For en tur! Jeg har lenge hatt lyst til å reise til Nord-Norge med bil. Jeg har vært i Nord-Norge før i forbindelse med foredragene mine, men da har jeg reist med fly, og egentlig ikke fått sett denne flotte landsdelen. Reiser man med bil kan man være mer spontan, og man får åpenbart sett mye mer. Ulempen er selvfølgelig at det tar mye lenger tid, men når man ser på det som en tur, og kanskje viktigst, at assistentene ser det som en tur og en gøyal greie, så blir selve roadtripen en kjempeopplevelse.


Det er verdt å nevne at Medvind sin tariff på reiser faktisk gjør det mulig for oss med store vedtak å være på reiser over tid. Her anbefaler jeg alle å ta kontakt med sin rådgiver for å få bistand til å planlegge en god reiseturnus. Min roadtrip fant sted fordi jeg ble invitert til Sortland av bestekompisen min. Når vi hadde blitt enige om når jeg skulle ankomme der, så gjaldt det å planlegge resten av reisen. Hvor skulle vi kjøre, hvor skulle vi overnatte, og hva skulle vi se. Personlig liker jeg å involvere assistentene i selve planleggingen. Mange av de har vært i Nord-Norge før, og har ofte mange gode innspill og tips.


Jeg hadde likevel en del «must do’s» på lista mi. Slik som Valnesfjord, Manshausen og Kvitnes gård. Utover det la vi opp planen slik at det var stort rom for spontaniteten og raske endringer i planene. Jeg er velsignet med assistenter som er fleksible og med på alle mine sprø påfunn. Jeg er jo ikke kjent for å dra på steder som nødvendigvis er universelt utformet, så det kreves kanskje litt mer av assistentene mine å være med på reise.


Vi var borte i 13 dager med stort sett i strålende vær. Turen føltes derfor nesten som en rundreise i et land i syden, bare mye mye bedre. Vi har sett masse flott natur, spist masse god mat, og sovet på mange kule steder, deriblant telting med respirator. Men kanskje aller viktigst, så har vi møtt sykt mye bra mennesker under hele reisen, og for meg er nesten det hele poenget med å reise 😊


For de som har fulgt med på Medvind Assistanse sin Instagram så har jeg hatt instatakeover der et par dager i uken. Det er opprettet et høydepunkt på profilen deres fra turen dersom du vil ta en titt på noen av de fantastiske stedene vi besøkte. Eg vil takke alle som har fulgt meg underveis for det store engasjementet og alle spørsmålene som har kommet inn. Jeg håper jeg har inspirert flere til å komme seg ut på tur i sommer. Alt er mulig med litt planlegging.


Comments


bottom of page