Åpne meny

ÅPNE MENY

  • Medvind Assistanse

En koordinators arbeidsdag


Koordinator på jobb

- Det er givende å ha en jobb der man er med på å øke deltagelsen og inkluderingen av funksjonsvarierte.


Det forteller Alexandra Scholz, nyansatt BPA-koordinator i Medvind Assistanse. Selv om hun er fersk i yrket har hun fått erfart mye. At det er varierte dager kan Kevin Stormo, avdelingsleder i region Midt bekrefte.

- Man sitter ikke bare på et kontor, for å si det sånn. Vi har nær kontakt både med arbeidsledere og assistenter, så det er en fordel om er god på kommunikasjon.


Øker bemanningen

Nå søker Medvind Assistanse etter ny koordinator i Haugesund (klikk for mer informasjon), og de har noen råd til dem som kan være interessert i en slik jobb.


- Siden man er med på å fjerne barrierer, må man være løsningsorientert. Vi vet aldri helt hvilke utfordringer vi møter, og det at vi er handlingsorientert er viktig for arbeidslederne, forteller Alexandra.

Hun er utdannet sosionom med Master i Funksjonshemming og samfunn, mens Kevin er utdannet barnehagelærer og har vært styrer i en barnehage.


- Vi har allsidige bakgrunner, og har med forskjellig kompetanse inn i denne jobben. Det er en av styrkene til Medvind Assistanse, for alle bidrar til at vedtakseierene får den beste mulige tjenesten, avslutter Kevin.  • Medvind Assistanse på Facebook
  • Medvind Assistense på Instagram
  • Medvind Assistanse på Linkedin

Medvind Assistanse AS

Organisasjonsnummer: 924 481 358

Falkenborgvegen 9,

7044 Trondheim

+47 98 90 90 30

Medvind Assistanse er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø.

Medvind Assistanse AS er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø.