top of page

ÅPNE MENY

  • Forfatterens bildeIda Hauge Dignes

Vår livsløpsgaranti er ikke mulig uten BPA-koordinatorene

Som alle mennesker går funksjonshemmede

og pårørende gjennom ulike perioder i livet.

Vi i Medvind Assistanse erkjenner at livet kan by på både oppturer og nedturer, derfor tilpasser vi vår tjeneste ut ifra kundens behov og situasjon. Det er vår livsløpsgaranti!


For at vi skal kunne levere den beste BPA-tjenesten til våre assistansemottakere og assistenter, er vi helt avhengige av våre BPA-koordinatorer. Ved menneskemøter, relasjonsbygging og tilpasning av 

tjenesten, er de selve fundamentet for livsløpsgarantien. 


Det er vanskelig for alle mennesker å åpne seg når man er på det svakeste. Funksjonshemmede må ofte utlevere de mest intime detaljer til kommunebyråkrater, leger og andre offentlige ansatte.  


Vi som BPA-leverandør lar assistansemottakerne bestemme premissene selv. For å få til dette er vi helt avhengig av BPA-koordinatorenr. For de ser hele mennesket, og slik får relasjonen en helt annen natur enn den får med en saksbehandler.

 

Som BPA-koordinator bruker de tid på å bli kjent med assistansemottakerne, og er mer opptatt av mennesket enn det formelle i driften. De tar seg gjerne tid til en kaffe, og en prat om andre ting enn drift av ordningen og diagnoser. Slik klarer vi i Medvind Assistanse å være proaktive og løsningsorienterte når livet skjer.  


Medvind Assistanses DNA er bygget på livsløpsgarantien, og bærebjelkene som holder hele ideen oppe er drift, nemlig BPA-koordinatorene. 


Takk til dere! 💜

Comments


bottom of page